8.11.19

Άσχημα νέα για τους ρατσιστές. Είμαστε όλοι από την Μποτσουάνα!Γράφει: Γιώργος Λιγουριώτης
«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει ανάμεσα στους ρατσιστές ολόκληρου του πλανήτη, καθώς  μια πρόσφατη μελέτη ερευνητών αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τα επιστημονικά τους ευρήματα, οι σύγχρονοι άνθρωποι προέρχονται από την Μποτσουάνα της Αφρικής.

Η είδηση αυτή εύλογα έχει απογοητεύσει πλήρως τους υπέρμαχους της «λευκής φυλής» καθώς αποδεικνύεται ότι το DNA τους τελικά δεν είναι και τόσο «λευκό».
Σύμφωνα με τη μελέτη που παρουσιάστηκε στο περιοδικό Nature από ερευνητές της Αυστραλίας, της Ναμίμπια, της Ν. Αφρικής και της Ν. Κορέας, οι ανατομικά σύγχρονοι άνθρωποι (Homo Sapiens) εμφανίστηκαν πριν 200.000 χρόνια στη Μποτσουάνα της Αφρικής.
Μέσα από τη συλλογή δειγμάτων αίματος από την Αφρική σε σύνδεση με τα γενετικά, εθνογλωσσολογικά και παλαιογεωγραφικά δεδομένα, έβγαλαν το πολύ δυσάρεστο για τους ρατσιστές συμπέρασμα ότι ο «ιδρυτικός» πληθυσμός όλων των σύγχρονων ανθρώπων αναπτύχθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για περίπου 70.000 χρόνια.
Πριν από αυτή τη μελέτη, η επιστημονική κοινότητα είχε ανακαλύψει απολιθωμένα στοιχεία που έδειχναν ότι οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι προέρχονται από την Αφρικανική ήπειρο, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Επομένως και να θέλουν να αμφισβητήσουν οι κάθε λογής ρατσιστές τις επιστημονικές έρευνες, δυστυχώς δεν έχουν ούτε ένα δυνατό αντεπιχείρημα.

Γιατί δεν έκατσαν στη χώρα τους;

Το χτύπημα όμως για τους ρατσιστές δε σταματάει εδώ, καθώς η έρευνα αποκάλυψε ταυτόχρονα ότι οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. 
Αυτό που χαρακτηρίζει την περιοχή της Μποτσουάνα στη σημερινή της μορφή είναι η μεγάλης έκτασης έρημος, ενώ εκείνη την εποχή υπήρχε μια λίμνη η οποία ήταν διπλάσια σε μέγεθος από τη λίμνη Βικτωρία της Αφρικής. Έτσι δημιουργήθηκε ένας τεράστιος υγροβιότοπος που βοήθησε στην ανάπτυξη διάφορων ζωικών οργανισμών και της ανθρώπινης ζωής.
Στη συνέχεια όμως οι κλιματικές αλλαγές που αντιμετώπισε η περιοχή όπως οι μετατοπίσεις των βροχοπτώσεων, ανάγκασαν τους κατοίκους να μετακινηθούν για πρώτη φορά προς τα βορειοανατολικά και μετά προς τα βορειοδυτικά. Αυτές οι μετακινήσεις άνοιξαν το δρόμο προκειμένου οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι να μεταναστεύσουν από την Αφρική προς την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, «μολύνοντας» με αυτό τον τρόπο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Δεν έχει τέλος η δυστυχία για τους ρατσιστές

Η νέα αυτή μελέτη έρχεται να δώσει άλλο ένα χτύπημα και να ισοπεδώσει ολόκληρη τη ρατσιστική κοσμοθεωρία που έχουν χτίσει με τόσο κόπο τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη από την «καθαρή φυλή» όπου για χρόνια συντηρούν μέσα από το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.  
Βέβαια δεν είναι και λίγα τα κακά μαντάτα που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Αρχικά η ανάλυση του παλαιότερου σκελετού της Βρετανίας, του λεγόμενου Cheddar Man που αποκάλυψε ότι ο πρώτος Βρετανός είχε σκούρο δέρμα, σγουρά μαλλιά και μπλε μάτια. Στη συνέχεια το γεγονός ότι οι πρώιμοι πληθυσμοί της Σουηδίας είχαν σκούρο δέρμα λόγω της αφρικανικής τους καταγωγής. Τώρα ήρθε κι αυτό για να αποτελειώσει μια καλή τους υπερασπιστές της «λευκής καθαρότητας».
Από την άλλη, οι ρατσιστές κάνουν τα πάντα προκειμένου να αμφισβητήσουν την επιστήμη με τέτοιο τρόπο που φτάνουν στο σημείο να γελοιοποιούνται μόνο και μόνο για να κρατηθούν από τη ρατσιστική τους κοσμοθεωρία. Μερικοί από αυτούς βέβαια γελοιοποιούνται δημόσια και on air. Όπως ο ακροδεξιός Craig Cobb ο οποίος έκανε τεστ DNA για να αποδείξει τη «λευκή» του καταγωγή. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε και κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 86% του DNA του κατάγεται από την Ευρώπη, ενώ το υπόλοιπο 14% από την Υποσαχάρια Αφρική.Από εδώ και πέρα κάθε ρατσιστής που θα επιχειρεί να κάνει ένα τεστ DNA προκειμένου να μάθει την φυλετική του καταγωγή, θα γνωρίζει πως ένα ποσοστό του προέρχεται από την Μποτσουάνα της Αφρικής. Ας μάθει επιτέλους να ζει με αυτό.

Πηγη:http://net.xekinima.org/asxima-nea-gia-toys-ratsistes-eimaste-oloi-apo/?fbclid=IwAR2k0u3Ss4BBFJqaOjyQIiV3A1SkI2dpm-riLI-AjSRCC70URRfXkMztS4M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.