8.11.19

Αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ έκαναν στην εκπομπή του Λιάγκα



Το πως η Ελληνική τηλεόραση καταφέρνει κάθε φορά να ξεπεράσει τον εαυτό της προς τα κάτω δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει

Την ίσως πιο δυσάρεστη έκπληξη της μέχρι τώρα ζωής της βίωσε το μεσημέρι της Τετάρτης μία φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thestival.gr, η 20χρονη φοιτήτρια Νομικής έπεσε θύμα ασέλγειας την ώρα που διάβαζε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, από έναν συνομήλικό της φοιτητή Φυσικής, ο οποίος τη λέρωσε με σπέρμα στην πλάτη.
Η κοπέλα έβαλε αμέσως τις φωνές όταν τον είδε να την κοιτάει, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης να αρχίσει να καταδιώκει τον 20χρονο που είχε τραπεί σε φυγή. Ο φοιτητής τελικά ακινητοποιήθηκε από έναν φύλακα κοντά στη Θεολογική και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Η δε δικαιολογία του, καθώς παραδέχτηκε την πράξη του, είναι ότι ήθελε να εκτονωθεί.
Προς το παρόν θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, καθώς στο βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία. Όλα αυτά βέβαια είχαν μικρή σημασία για τον Γιώργο Λιάγκα και το επιτελείο του στον ΣΚΑΪ, οι οποίοι μάλλον πέρασαν μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους. Για το αν η 20χρονη φοιτήτρια αισθάνθηκε έστω λίγο άσχημα από όλο αυτό ή για τα αντίστοιχα φαινόμενα που ζουν κάθε μέρα τόσες γυναίκες σε δρόμους ή γεμάτα ΜΜΜ, ούτε μία λέξη – έτσι για το ξεκάρφωμα ρε παιδί μου.
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει στο θέμα ένα βαρύτατο βιογραφικό, καθώς έχει καταφέρει να τον κερδίσει τον τίτλο του «τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλου» από τη Τζένη Χειλουδάκη. Σε κάθε περίπτωση, εδώ το βίντεο ξεκινάει δυναμικά με τον Λιάγκα να ενθουσιάζεται (μαζί με άλλα άτομα του στούντιο) όταν ακούει από τον ρεπόρτερ ότι η φοιτήτρια σπουδάζει νομικά όπως η Μέγκυ Ντρίο (!).
Η φάση γίνεται ακόμη καλύτερη στη συνέχεια, όπου το πάνελ έχει ξεκαρδιστεί με την συγκεκριμένη περίπτωση ασέλγειας σαν να βλέπει ας πούμε πρώτη φορά το Deadpoolέχοντας πιει αέριο του γέλιου, ενώ παίζουν και ατάκες τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» (!). Ο ρεπόρτερ προσπαθεί για λίγο να συνεχίσει το ρεπορτάζ χωρίς να σκάσει στα γέλια η εκπομπή, μέχρι το βαθυστόχαστοπόρισμα του Λιάγκα ότι η εκτόνωση θα μπορούσε να γίνει μόνο στην πλάτη της κοπέλας, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνει γκελ (!).








Έχει και συνέχεια: Μία από το πάνελ ρωτά αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο, ο ίδιος ρεπόρτερ μιλά για κατάθεση ευσήμων και ακραία εκδήλωση θαυμασμού (!) και γενικά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα. Τελειώσαμε; Όχι βέβαια, γιατί κάποιο φωτεινό μυαλό από το πάνελ αποφάσισε να κάνει live αναπαράσταση (!!!) της ασέλγειας στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη με ένα μπουκάλι νερό. Τέτοια ντοκιμαντέρ, ούτε το BBC.




Δείτε το βίντεο:




Ε ρε γλέντια:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.