19.9.19

Δύο ακόμη εστίες νηπιακής ανομίας στην Αχαρνών εκκένωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία


Οι δυνάμεις της τάξης κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν κλούβες, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και drone για να μαζέψουν λίγες εκατοντάδες ανδρών, γυναικών και παιδιών




Δύο εστίες παιδικής ανομίας λιγότερες μετράει η Αθήνα μας μετά από σχετική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι τυχεροί μετανάστες και πρόσφυγες αυτή τη φόρα είναι οι πρώην ένοικοι μιας κατάληψη στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ, η οποία εκκενώθηκε σήμερα το πρωί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Ανάμεσα στους 130 περίπου ανθρώπους που μεταφέρονται αυτή τη στιγμή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών βρίσκονται τουλάχιστον 35 παιδιά. Η δε εκκένωση του κτιρίου, η οποία έγινε με εισαγγελική εντολή, συνεχίζεται ακόμη με τους αστυνομικούς να ψάχνουν μήπως βρουν και ναρκωτικά, αν και μάλλον θα απογοητευτούν για τον κόπο τους, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα σχετικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση κατάφερε να χρησιμοποιήσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο σπάνια παιχνίδια της ΕΛΑΣ όπως drone και την ΕΚΑΜ (και λιγότερο σπάνια όπως τα ΜΑΤ), προφανώς για να μην βαριούνται και αυτοί. Αν μη τι άλλο, η αστυνομική επιχείρηση έδωσε τη δυνατότητα να γίνει αντιπαραβολή εικόνων με μανάδες και παιδάκια:








Με εικόνες βγαλμένες από το Counterstrike:





Μετά την εκκένωση του πρώτου κτιρίου, έγινε το ίδιο και σε άλλο ένα κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη, το οποίο βρισκόταν στο 22 της οδού Αχαρνών, κοντά στο πρώτο. Ο αριθμός των ατόμων που διώχτηκαν από το δεύτερο κτίριο ανέρχεται στους 50 περίπου, επίσης με αρκετά παιδιά.
Προς γενική έκπληξη, ούτε εκεί βρέθηκαν μέχρι στιγμής ναρκωτικά, ενώ οι εικόνες ήταν αντίστοιχες:





Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη συνέχεια του σεναρίου, όταν κάποια στιγμή θα ανακαλυφθεί και θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια με κάποιο τρόπο ότι δεν είναι τα 8χρονα από το Αφγανιστάν οι Πάμπλο Εσκομπάρ του κέντρου της Αθήνας.

Πηγη:https://luben.tv/stream/186615?fbclid=IwAR0yyCtjEij9Yl351eXjJE6F9WtDFOjUYzzHQ0Py63KePlT73Y9a7dt5YUo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.