12.9.19

Κύπρος: Εκδήλωση για τον Π. Φύσσα, Δευτέρα 16/9
Με αφορμή τα 6 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Νέα Διεθνιστική Αριστερά (αδελφή οργάνωση του «Ξ»στην Κύπρο) οργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη.

6 χρόνια χωρίς τον Παύλο – 5 χρόνια οι ναζί στο εδώλιο του κατηγορουμένου


Όλα αυτά τα χρόνια το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε -σε μεγάλο βαθμό- την κοινωνική απομόνωση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, αρχικά με το σταδιακό κλείσιμο των γραφείων του ανά την Ελλάδα και στη συνέχεια με τον εκλογικό του αποκλεισμό από το κοινοβούλιο.
Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και παρά τον αποκλεισμό της από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, το αντιφασιστικό κίνημα κατέβαλε μια τεράστια προσπάθεια για ενημέρωση και για διατήρηση του ενδιαφέροντος του κόσμου για τη δίκη. Το καλοκαίρι τέλειωσαν οι απολογίες των 18 μελών του τάγματος εφόδου Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, που ήταν εμπλεκόμενα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι απολογίες συνεχίζονται και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το αποτέλεσμα. 
Η δράση αυτή του αντιφασιστικού κινήματος στην Ελλάδα έχει οδηγήσει τη Χρυσή Αυγή σε μια τεράστια κρίση. Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της αποχωρούν. 
Η τεράστια αυτή νίκη του αντιφασιστικού κινήματος δεν μπορεί να προκαλέσει εφησυχασμό. Η μάχη ενάντια στο φασισμό δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζεται μέχρι να τσακίσουμε τους ναζί σε ολόκληρη τη γη. 
Η ΝΕΔΑ σας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση για τα 6 χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα, τη Δευτέρα 16/9 στις 7μμ το απόγευμα, στο Μελτέμι. 
Ομιλητές: 
  •  Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα, μέσα από μαγνητοσκοπημένο μήνυμα
  •  Τάκης Γιαννόπουλος, από το Antinazizone, μέσω Skype
Η εκδήλωση στο fb εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.