23.7.19

Νέα αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγή – «Παραμένω εθνικιστής, ακολουθώ τον Λαγό»




Νέα αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγή, που διέρχεται σοβαρότατη κρίση μετά και την έξοδό της από το κοινοβούλιο και εν όψει των απολογιών κορυφαίων στελεχών στη Δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Πρόκειται για τον Χρήστο Αθανασάκο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της νεοναζιστικής οργάνωσης. Ο ίδιος σε κείμενό του ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται κάποιο ζήτημα ιδεολογικής διαφωνίας με τα εθνικιστικά (και νεοναζιστικά) «πιστεύω» της οργάνωσης αλλά «έρχεται σε συνέχεια σημαντικών πολιτικών διαφωνιών με την ηγεσία και απογοητεύσεων από πρόσωπα και καταστάσεις που αδίκησαν την αφοσίωσή μου στο κίνημα».
Αναλυτικά η επιστολή αποχώρησης όπως τη δημοσιεύει το jailgoldendawn.com
«Η πολύχρονη παρουσία μου στο εθνικιστικό κίνημα, στους δρόμους, στις πλατείες και όπου χτυπάει η ελληνική ψυχή, εκφράστηκε τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή μου στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής και στην εκλογή μου ως διαμερισματικού συμβούλου Αθηναίων.
Η παραίτησή μου τόσο από την Κεντρική Επιτροπή όσο και από το κόμμα, έρχεται σε συνέχεια σημαντικών πολιτικών διαφωνιών με την ηγεσία και απογοητεύσεων από πρόσωπα και καταστάσεις που αδίκησαν την αφοσίωσή μου στο κίνημα.
Παραμένω πιστός στις ιδέες του εθνικισμού, ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και θα συνεχίσω να συντάσσομαι με όσους αγωνίζονται για τις ίδιες αξίες. Η συμπόρευσή μου με την κίνηση του Γ. Λαγού αποτελεί για μένα και για όσους με γνωρίζουν, αυτονόητη συνέχεια της ίδια αταλάντευτης πορείας μου για πατρίδα, ορθοδοξία, οικογένεια.
Χρήστος Αθανασάκος»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.