17.7.19

Κόλαση στην Άρτα: Αιχμαλώτισαν και χτυπούσαν 14 μετανάστες σε πτηνοτροφείο


Τα κινητά τηλέφωνα πρόδωσαν το κύκλωμα των Πακιστανών διακινητών, οι οποίοι ζητούσαν από ομοεθνείς τους λύτρα 7.000 με 10.000 δολάρια για να τους αφήσουν ελεύθερους
Σε ένα… πτηνοτροφείο, το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην ευρύτερη περιοχή της Ράχης Άρτας, κρατούσαν αιχμάλωτους 14 Πακιστανούς 7 ομοεθνείς τους για περισσότερες από δέκα μέρες, ζητώντας μέχρι και 10.000 δολάρια για να τους απελευθερώσουν. 
Σύμφωνα τις αρχές, τους 14 Πακιστανούς χτυπούσαν κατά διαστήματα μέλη του κυκλώματος πιέζοντας τους να καταβάλουν τα λύτρα το συντομότερο οι συγγενείς τους. 
Συγγενείς δύο Πακιστανών κατέβαλαν τα λύτρα στο κύκλωμα και απελευθερώθηκαν τις προηγούμενες μέρες ξετυλίγοντας το κουβάρι του κυκλώματος. 
Οι δύο Πακιστανοί προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία με τη βοήθεια ανάλυσης των σημάτων που εξέπεμπαν τα κινητά τους τηλέφωνα τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο όπου κρατούνταν οι υπόλοιποι ομοεθνείς τους. Και οι 14 έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο.  
Τις επόμενες ώρες και οι 14 απαχθέντες αναμένεται να περάσουν από ιατροδικαστική εξέταση. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Γράφει:Τίμος Φακαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.