10.6.19

ΞΕΚΊΝΗΣΕ Η ΦΕΤΙΝΉ ΛΑΧΕΙΟΦΌΡΟΣ ΤΟΥ ANTINAZI ZONE – YRE! ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΔΏΡΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ



Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Antinazi Zone – YRE διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα με στόχο να ενισχύσει οικονομικά τις δράσεις του και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές μάχες που βρίσκονται μπροστά μας. 

Η λαχειοφόρος οικονομικής ενίσχυσης θα έχει διάρκεια όλο τον Μάη και τον Ιούνη και η κλήρωση θα γίνει στις 11 Ιούλη σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και τα δώρα που θα κληρωθούν είναι:
  • Δύο τριήμερα στην Άνδρο για δύο ή τρία άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.
  • Ένα τριήμερο για δύο άτομα στη Τζιά, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με την ιδιοκτήτρια. 
  • Δύο διπλές συμμετοχές για το 26ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi Zone – YRE που θα γίνει στο Δρέπανο Θεσπρωτίας και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.