5.5.19

Δεύτερο «μπάνιο» με μιλκσέικ για τον ακροδεξιό Τόμυ Ρόμπινσον (video)

Ο ακροδεξιός Τόμυ Ρόμπινσον «τρώει στη μούρη» το δεύτερο μιλκσέικ σε δύο μόλις μέρες κατά τη διάρκεια περιοδείας

Ο βρετανός ακροδεξιός Τόμυ Ρόμπινσον που κατεβαίνει υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατάφερε να λουστεί με μιλκσέικ για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες από ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν να ακούν τον φασιστικό του λόγο.

Ενώ βρισκόταν στο Μπάρι του Μάντσεστερ την Τετάρτη, ένας άνδρας που άκουγε το αντι-ισλαμιστικό κήρυγμα μίσους του, έριξε το πρώτο μιλκσέικ στον ακροδεξιό Ρόμπινσον.
Ωστόσο, το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μόνο καθώς, την επόμενη μέρα, στο Γουόρινγκτον, ο Ρόμπινσον δέχτηκε και το δεύτερο μιλκσέικ στο πρόσωπό του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ρόμπινσον απευθύνεται στον Ντάνιαλ Μαχμούντ υποτιμητικά, ως «τον μοναδικό ασιάτη στην περιοχή». Κι έτσι, ο νεαρός «ασιάτης» δεν άργησε να του πετάξει στο πρόσωπο το μιλκσέικ που κρατούσε στα χέρια του. Ο Ρόμπινσον τότε, εξαγριωμένος, άρχισε να γρονθοκοπεί τον Μαχμούντ, πριν τον απομακρύνουν οι παρευρισκόμενοι.
«Του είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, νευρίασε, κι έτσι έπεσε από το χέρι μου ένα μιλκσέικ», είπε ο Μαχμούντ.
«Αυτά παθαίνεις αν είσαι φασίστας», ακούγεται να λέει ο άνδρας που τραβάει το βίντεο, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε τριγύρω ξέσπασε σε χειροκροτήματα, υποστηρίζοντας τον νεαρό που σήκωσε το ανάστημά του απέναντι στον φασίστα Ρόμπινσον.

Πηγη:https://www.koutipandoras.gr/article/deytero-mpanio-me-milkseik-gia-ton-akrodexio-tomy-rompinson-video?fbclid=IwAR3Tr4IrNiYrz-TPIol_ReAi4wKAIVH5aCmUf6FmQBCK8cXKe4sQ-5kdmWo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.