22.5.19

Ένας αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Λαμπράκη, στην δίκη της Χρυσής ΑυγήςΜια μέρα σαν και αυτή το 1963 παρακρατικοί στη Θεσσαλονίκη χτύπησαν τον Γρ. Λαμπράκη.

Πριν δύο χρόνια έκανα αυτή την ανάρτηση. 
Την επαναλαμβάνω και φετος με το μυαλο στη δική της ΧΑ και τις απολογίες των κατηγορουμένων που θα αρχίσουν μετά τις εκλογές. " Μια οφειλόμενη ανάρτηση στον κ. Λεωνίδα Κοντουδακη.
Στις θεσεις του ακροατηρίου της δίκης της ΧΑ, στις θέσεις των αντιφασιστών, σε κάθε δικάσιμο είτε στον Κορυδαλλό είτε στο Εφετείο πάντα δίνει το παρόν ένας ασπρομάλλης κύριος με ευγενική φυσιογνωμία.
Μετά από αρκετό καιρό μιλήσαμε...
Ο κ. Λεωνίδας Κοντουδάκης λοιπόν, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία Λαμπράκη και παρά το γεγονός ότι τότε ήταν στρατιώτης επέμεινε και κατέθεσε όσα είδε εκείνο το βραδυ ενώπιον του δικαστηρίου. Όπως μου είπε, και σε συνεντευξη που μου παραχωρησε, το κλίμα στην δίκη ήταν ιδιαίτερα αρνητικό, σχεδόν τον λίντσαραν που τόλμησε να καταθέσει.
Για αυτό το λόγο δίνει το παρόν σε κάθε δικάσιμο στη δίκη της ΧΑ για να στηρίζει με την παρουσία του τους μάρτυρες που τολμούν να καταθέσουν εναντίον της οργάνωσης.
κ. Κουντουδάκη σας ευχαριστούμε πολύ! "Από το facebook της Ελευθερίας Κουμάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.