21.5.19

Χρυσή Αυγή: «Μαχαιροβγάλτες» οι Κρητικοί, «ήρωες» οι Ναζί εισβολείς!



Σαν σήμερα, στις 20 Μαΐου 1941, ξεκινούσε η Μάχη της Κρήτης, με την κατά κύματα ρίψη γερμανών αλεξιπτωτιστών, για την κατάληψη της Μεγαλονήσου. Η κωδική ονομασία της στρατιωτικής επιχείρησης των Ναζί έφερε το όνομα «Ερμής». 

Οι κρητικοί που πολέμησαν με γενναιότητα ενάντια στις ορδές των Ναζί έγραψαν σελίδες ηρωϊσμού στην ιστορία της Αντίστασης του ελληνικού λαού ενάντια στους κατακτητές. Το ΚΚΕ υπήρξε ο εμπνευστής, ο οργανωτής και κύριος αιμοδότης τόσο της μεγάλης ΕΑΜικής Αντίστασης του λαού μας, αλλά και του Παγκρήτιου Αντιστασιακού Μετώπου, που μετονομάστηκε σε ΕΑΜ μετά την ίδρυσή του και της Παγκρήτιας Οργάνωσης Ελεύθερων Νέων, που μετονομάστηκε σε ΕΠΟΝ μετά την ίδρυσή της. 
Η επέτειος των 78 χρόνων από την έναρξη της Μάχης της Κρήτης φέρνει στο νου την θρασυδειλία των σημερινών απόγονων του Χίτλερ και των SS,  των ναζιστών της εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Οι οποίοι θρασύδειλοι χρυσαυγίτες, παριστάνοντας τους δήθεν «πατριώτες», επιχειρούν να κρύψουν από το λαό το αποκρουστικό, ναζιστικό τους πρόσωπο. Μόνο που τα ίδια τους τα γραπτά, οι ίδιες τους οι μαρτυρίες, πιστοποιούν αυτό που πραγματικά είναι: θρασύδειλα ναζιστικά αποβράσματα, φορείς των πλέον σάπιων, άρρωστων ιδεών που γέννησε η ιστορία. 
Σε ότι αφορά τη Μάχη της Κρήτης, κείμενο της ναζιστικής χρυσαυγίτικης συμμορίας, που έχει δει το φως της δημοσιότητας και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, παρουσιάζει τους εισβολείς Ναζί ως «ήρωες», ενώ ταυτόχρονα καταφέρεται εναντίον των κρητικών αντιστασιακών χαρακτηρίζοντας τους «εκ του ασφαλούς πάντοτε πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες» και «αφελείς». 
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα γράφουν τα φασιστοειδή της Χ.Α, η «σπορά των ηττημένων του ’45» όπως έχει πει και ο θλιβερός φυρερίσκος τους Μιχαλολιάκος:
«Εκμεταλλευόμεναι την de φάκτο αγγλόφιλη και συνάμα αντιγερμανική τοποθέτηση και παράδοση του νησιού αυτού κυρίως λόγω Βενιζέλου, είχαν προετοιμάσει τέλεια τα έδαφος για ολόπλευρη και συνεχή αντίδραση κατά των Γερμανών. Οι αφελείς Κρήτες, εύκολα έπεσαν θύματα στον Δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού. ‘Ηδη, από τις πρώτες ώρες των επιχειρήσεων, αναφέρονται περιστατικά εκτελέσεως αιχμαλώτων Γερμανών αλεξιπτωτιστών από τους “οπλαρχηγούς” και τους εκ του ασφαλούς πάντοτε, πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες».

Σε άλλο δε σημείο, τα χιτλερικά αποβράσματα σημειώνουν:
«Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό».
Συμπέρασμα; Για την Χρυσή Αυγή οι κρητικοί που αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους ενάντια στα χιτλερικά στρατεύματα ήταν στην καλύτερη περίπτωση «αφελείς», στη χειρότερη «πολέμαρχοι μαχαιροβγάλτες». Η ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη, του Λαγού και των λοιπών φασιστοειδών δεν ξεχνά να… απευθύνει Χαιρετισμό στους Ναζί, τους οποίους υμνεί ως «ήρωες».
Ο λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία της Κρήτης και συνολικά της χώρας μας μπορεί και πρέπει να βγάλει συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.