2.5.19

Αποχωρεί από τη ΧΑ και ο Φουντούλης με αιχμές για προδοσία από Μιχαλολιάκο

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Συναδινού και την αποχώρηση του Επιτήδειου, ήρθε και η ώρα της πιο ηχηρής αποστασιοποίησης από τη Χρυσή Αυγή, αυτής του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη, πατέρα του δολοφονημένου χρυσαυγίτη Γ. Φουντούλη.
Σε βίντεο που δημοσιοποίησε στο youtube, ο Λ. Φουντούλης δηλώνει ότι αναγκάζεται να απαντήσει σε “συκοφαντίες” που φτάνουν στα αυτιά του και αποκαλύπτει οτι ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κάνει καμία επικοινωνία μαζί του για τον “αποκλεισμό” του – όπως τον χαρακτηρίζει – από την εκλογική λίστα της Χρυσής Αυγής. Ο Φουντούλης αναφέρει ότι δεν ξέρει αν “κάποιοι μέσα στη Χρυσή Αυγή με θεώρησαν ξένο σώμα… και αποφάσισαν να με αποκλείσουν”.
Ωστόσο, το πιο δηλητηριώδες κομμάτι της δηλωσής του είναι αυτό στο οποίο ο Φουντούλης δηλώνει χαρακτηριστικά: “Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή… Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για το τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή…”.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.