3.4.19

TOUCH - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ


Μια διαφορετική μουσική βραδυά στο "π"
Την Κυριακή 7/4/2018 στις 8.30 το βράδυ θα φιλοξενήσουμε την συναυλία - παράσταση για σόλο κοντραμπάσο του Γιωργου Κοκκινάρη. 
Συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί για το βαθύχορδο σε συνδυασμό με κίνηση – λόγο. Σκοπός η γνωριμία του κόσμου με το ρεπερτόριο του κοντραμπάσου ως σολιστικό όργανο και με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. 


O Γιώργος Κοκκινάρης σπουδάζει κλασικό κοντραμπάσο (σόλο & ορχήστρα). Σκοπός του να εξερευνήσει τις ηχητικές δυνατότητες του κοντραμπάσου σε συνδυασμό με λόγο, υποκριτική, κίνηση και άλλες μορφές τέχνης. Συνεργάζεται με άλλους μουσικούς από την σκηνή της free jazz/avante garde και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού δίνοντας παραστάσεις στην Αθήνα. Συμμετέχει σε σχήματα duo, trio μαζί με χορευτές, ηθοποιούς, ποιητές και ζωγράφους. 
Το Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ "Touch - 8 improvised stories for Solo Double Bass". https://kokkinaris.bandcamp.co

Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά), μπίρες/τσίπουρο, ποπ κορν και κινηματικό βιβλιοπωλείο. 
Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.