18.4.19

Με στελέχη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε στο γραφείο του ο Ζορπίδης

Επίσημη συνάντηση με στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είχε την Τρίτη ο «γαλάζιος» πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης. Η υποδοχή αυτή νομιμοποιεί τους νεοναζί και τους κάνει συνομιλητές ενός οικονομικού και επαγγελματικού φορέα της Θεσσαλονίκης.


Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζορπίδης συναντήθηκε στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην οδό Αριστοτέλους με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  με την παράταξη “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, Νικόλαο Χρυσομάλλη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη”, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, καθώς και με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους των δύο παρατάξεων.
Το ζήτημα ανέδειξε με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στην οποία αναφέρεται πως  «ο κ. Ζορπίδης, ο οποίος εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα επιμελητήρια στη χώρα, αν μη τι άλλο οφείλει μια εξήγηση στις χιλιάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης».
«Πως είναι δυνατόν να συναντιέται με εκπροσώπους της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής προσβάλλοντας ολόκληρο τον κλάδο που υποτίθεται πως εκπροσωπεί αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία» διερωτάται στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τον κ. Ζορπίδη».

Πηγη:https://www.alterthess.gr/content/me-stelehi-tis-hrysis-aygis-synantithike-sto-grafeio-toy-o-zorpidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.