23.3.19

Ακυρώθηκε η φιέστα της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη Ζαππείου μετά την παρέμβαση Παπανάτσιου

Η Αίγλη Ζαππείου ανακοίνωσε στη Χρυσή Αυγή ότι σπάει τη συμφωνία για τη φιλοξενία της παρουσίασης του ναζιστικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και όχι στην Αίγλη Ζαππείου, εξέδωσε η ναζιστική οργάνωση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ναζιστικής οργάνωσης, το «τελικό πλήγμα» στη φιέστα τους το έδωσε η ανακοίνωση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι «η δημιουργία του Ζαππείου συνδέθηκε αναπόσπαστα με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα ιδεώδη του ολυμπισμού, με το πνεύμα της συναδέλφωσης των λαών. Ο Ευάγγελος Ζάππας, ο Βορειοηπειρώτης εθνικός ευεργέτης, αποτυπώνει τα ιδεώδη αυτά στη διαθήκη του»

«Η παραχώρηση της Αίγλης Ζαππείου στη «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα παραπάνω, όπως και οι απόψεις των υπεύθυνων της επιχείρησης και ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή «η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής».

Πηγη:https://www.koutipandoras.gr/article/akyrothike-i-fiesta-tis-hrysis-aygis-stin-aigli-zappeioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.