26.3.19

Ανοικτή Συζήτηση-Εκδήλωση Κατά Των Διακρίσεων Και Του Φασισμου

Τα τελευταία χρόνια, οι κατεστημένες δυνάμεις του υφιστάμενου κοινωνικοοικονομικού συστήματος, “έξυπνα” χτίζουν συνεχώς ψεύτικα τείχη για να διαιρέσουν την μόνη δύναμη που μπορεί να επιδιώξει και να πετύχει την ανατροπή τους.


Εμείς και οι ξένοι, εμείς και οι κάθε λογής “άλλοι”, εμείς και οι διαφορετικοί, εμείς και οι “κατώτεροι”. Τεχνητά σύνορα χωρίζουν την δύναμη του λαού και ταΐζουν πολιτικές δυνάμεις που τρέφονται από το μίσος και την απανθρωπιά. Αποπροσανατολίζουν τις μάζες από την μόνη υπαρκτή διαίρεση: εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι.

Η ακροδεξιά, ο νεοφασισμός, ο ρατσισμός ανθούν στα ερείπια μιας καθημαγμένης οικονομίας και μια διαιρεμένης κοινωνίας. Το αυγό του φιδιού επωάζεται στην θαλπωρή της πολιτικής προδοσίας από κυβερνήσεις και δήθεν ριζοσπαστικά κόμματα, που αποδεικνύονται απλοί διαχειριστές του συστήματος.

Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας παίρνουμε θέση!
Βάζουμε φραγμό στον φασισμό στον χώρο που μας αναλογεί.
Σηκώνουμε το κεφάλι, μιλάμε ανοικτά, καταδικάζουμε το μίσος, αντιπαλεύουμε τις διακρίσεις και τον ρατσισμό, διεκδικούμε ίδια δικαιώματα για όλους και όλες.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 3μμ, στον 4ο όροφο του Υπουργείου, οργανώνουμε ανοικτή συζήτηση με θέμα : “Σπάζοντας το αυγό του φιδιού: Συζητάμε ανοικτά για τις διακρίσεις, τον ρατσισμό και την άνοδο της ακροδεξιάς-Αναζητούμε τρόπους αντιμετώπισης”

Εισηγητές:
Μιχάλης Λωλής, Υπαστυνόμος Α, μέλος της European LGBT Police Association
Λορετα Μακόλι, εκπρόσωπος της Οργάνωσης Ενωμένων Γυναικών Αφρικής
Σεραφείμ Σεφεριάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πάντειο Πανεπιστήμιο

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-ΣΥΖΗΤΑΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.