7.2.19

Ομαδικό Μάθημα Hatha Yoga στο "Π"

Από 8 Φλεβάρη και κάθε Παρασκευή ξεκινάμε στο στέκι Π μαθήματα hatha yoga που θα περιλαμβάνει α) Σωματικές στάσεις (asanas): κάνουν τη σπονδυλική στήλη πιο εύπλαστη, βοηθούν στη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε εσωτερικά όργανα, αδένες, ιστούς, β) Αναπνευστικές πρακτικές: βελτίωση της αναπνοής, ζωτική δύναμη και γ) Βαθιά χαλάρωση: χαλαρώνει την ένταση του σώματος & του νου, δημιουργεί ήρεμη και γαλήνια κατάσταση.

Η hatha yoga απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματότυπου. Έχει ως στόχο την αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου. Μέσω της γιόγκα ο ασκούμενος κάνει την ενδοσκόπηση του στο υποσυνείδητό του και επιφέρει αρμονία στη σωματική, διανοητική-συναισθηματική και πνευματική του υπόσταση. Ως φιλοσοφία η γιόγκα προτείνει έναν τρόπο σκέψης και ζωής και η φυσική άσκηση είναι ένα τμήμα μόνο της φιλοσοφίας της γιόγκα με κυριότερο σκοπό να προετοιμάσει το σώμα για το διαλογισμό.
Απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε ενδιαφερόμενη/ο είναι ένα στρωματάκι γυμναστικής και πετσέτα.
Ο ζεστός μας χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά),χαριστικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο καλάθι αλληλεγγύης του Π με τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη και για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.