21.1.19

Ο «Αφρικανός» από το συλλαλητήριο τελικά είναι Έλληνας από την Νάουσα

Οι φωτογραφίες του από τα επεισόδια στο χθεσινό συλλαλητήριο έγιναν viral στα social media


Μια από τις εικόνες που προκάλεσαν συζητήσεις και θεωρίες συνωμοσίας στο χθεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα ήταν εκείνη ενός άντρα με σκουρόχρωμο δέρμα, που κρατώντας την ελληνική σημαία πρωτοστάτησε στα επεισόδια καθώς συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ στη Βουλή.

Τα στιγμιότυπα αναπαρήγαγαν αρκετά μέσα ενημέρωσης, που λόγω του δέρματός του, μετέδωσαν πως πρόκειται για άτομο αφρικανικής καταγωγής, κάνοντας την ίδια στιγμή λόγο για «ύποπτη παρουσία», αφού ξεχώρισε πρωτοστατώντας στα χθεσινά επεισόδια, ενώ πολλά άρθρα ανέφεραν επίσης πως ανήκει στην Χρυσή Αυγή.


Στις φωτογραφίες, που έγιναν viral στα social media, ο ίδιος φαίνεται να φορά αντιασφυξιογόνο μάσκα, να κρατάει ένα καδρόνι και να έχει στην πλάτη του τη σημαία της Βόρειας Ηπείρου ενώ συγκρούεται με τους αστυνομικούς στα σκαλιά του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.





Μετά από όλα αυτά, ο Δημήτρης Ανθρακέας, όπως ονομάζεται, αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια για το άτομό του, εξηγώντας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook πως είναι «Έλληνας Μακεδόνας», κατοικεί στην Νάουσα και δεν έχει καμία σχέση με αφρικανική καταγωγή.




Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, αναφέρει: «Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων. Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος,,ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο ,θρακη,κυπρο,κωνσταντινουπολη,ευξεινος ποντος,παραλια μικρα ασια .....ραγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας παιδια οχι 400 χρονια θελετε και λιγα σας εβαλα που το μονο που κανετε ειναι να περνετε θεση και να κραζετε καποιον που δεν ξερετε και κατι ακομη δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε αριστερος ουτε δεξιος δεν ανηκω σε κανενα κομμα προσκυνω την πατριδα μου τους νεκρους της τον χριστο ως θεο μου πραγμα που εσεις δεν εχετε».

Ολόκληρη η ανάρτηση:



Πηγη:https://m.lifo.gr/now/greece/223339/o-afrikanos-apo-to-syllalitirio-telika-einai-ellinas-apo-tin-naoysa?fbclid=IwAR21e0N6NPwc155NyqloyrBQsIrW5Bk0IUEjzTEBeo9dk4dQe5wAq5nQrjc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.