22.1.19

Αστυνομικός ξυλοκόπησε σερβιτόρα στο Κολωνάκι επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του

Έντρομοι είδαν οι θαμώνες μπαρ στο Κολωνάκι μια σερβιτόρα να τρώει ξύλο από έναν άνδρα, που σύμφωνα με καταγγελίες της επιτέθηκε γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις.Υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε και έσπασε στο ξύλο νεαρή υπάλληλο καταστήματος, γιατί δεν ενέδωσε στις ορμές του. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20/1) σε κατάστημα της Πατριαρχου Ιωακείμ.

Ο υπαστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μπήκε στο καφέ που εργάζεται η κοπέλα και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές διαθέσεις. Η υπάλληλος έντρομη αντιστάθηκε και ο αστυνομικός άρχισε να τη χτυπά με μανία. Από τις φωνές μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Μετά από υπόδειξη πολιτών και του θύματος οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπεδες στον δράστη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως όταν διαπιστώθηκε ότι είναι ένστολος, που φέρει τον βαθμό υπαστυνόμου και υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.



Πηγη:http://ergasianet.gr/2019/01/21/αστυνομικός-ξυλοκόπησε-σερβιτόρα-στ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.