8.1.19

Νέες χυδαίες προκλήσεις της Χ.Α. στην υπόθεση Ζ. Κωστόπουλου


Γράφει:Χριστίνα Ζιάκκα
Νέα χρονιά, νέα εμετικά κατορθώματα για τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο Ηλίας Παναγιώταρος και τα απαράμιλλα tweet του, με αφορμή την είδηση για παραπομπή με το ερώτημα της απόταξης και αργίας με απόλυση για τους 8 εμπλεκόμενους αστυνομικούς στη δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου.



Αφού στο πρώτο tweet του με ένα «ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…» θεώρησε πως ξεμπέρδεψε με την άδικη -κατά αυτόν- απόφαση, σε ένα από τα επόμενα, ακόμη πιο προκλητικά και οργίλα tweet του γράφει αυτολεξεί:


«ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΙ ΣΟΜΠΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ), ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ:ΖΑΚ».


Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλησσόμαστε καθόλου από τον υποστηρικτικό του λόγο προς τους αστυνομικούς. Άλλωστε μόλις 3 χρόνια πριν στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 η Χρυσή Αυγή περηφανευόταν πως στα ψηφοδέλτια της συμμετέχουν 21 ένστολοι, εκ των οποίων και δυο απόστρατοι αξιωματικοί.


Δεν εκπλησσόμαστε ούτε από τη χυδαία ασέβεια του για τον άδικα χαμένο Ζακ Κωστόπουλο. Ούτε βέβαια από τα σεξιστικά σχόλια και την… υψηλού επιπέδου χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Απλά θέλουμε να σταθούμε στο μεδούλι της άποψης του. Που πάνω κάτω είναι η εξής:
Σωστά έπραξαν όσα έπραξαν οι αστυνομικοί που οργάνωσαν τον επίλογο του δολοφονικού λιντσαρίσματος του Ζακ Κωστόπουλου…
Σωστά ο Ζακ Κωστόπουλος είναι νεκρός…
Οι αστυνομικοί και τα ειδικά σώματα πρέπει να χαίρουν πλήρους άνεσης, ελευθερίας και τελικά ατιμωρησίας. Ακόμα κι αν υπάρχουν νεκροί από τις πράξεις τους!! Με βάση την αντίληψη Παναγιώταρου λοιπόν, καλώς είναι νεκρός ο Ζάκ και ο Αλέξης Γρηγορόπουλος 10 χρόνια πριν…
Κι όπως καταλαβαίνετε αν επιτρέπονται ακόμα και οι νεκροί, τότε κάθε περιστατικό καταγγελλόμενης αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας είναι απλά μια παρανυχίδα…

Στο τέλος-τέλος ο Η. Παναγιώταρος είναι σίγουρα συνεπής με την αντίληψη της ακροδεξιάς διεθνώς για την αντιμετώπιση της ανόδου της εγκληματικότητας. Από τον Μπολσονάρου στη Βραζιλία, μέχρι τον Τράμπ στις ΗΠΑ και τον Ντουέρτε στις Φιλιππίνες, το μοτίβο είναι το ίδιο: στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, χρήση ακόμα και του ίδιου του στρατού, εγγυημένη ατιμωρησία για κάθε χρήση βίας και χαλάρωση της νομοθεσίας για την οπλοφορία ώστε οι «καλοί» πολίτες να πάρουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους…

Από την πλευρά μας σίγουρα δεν μπορούμε να ευχηθούμε στον Η. Παναγιώταρο να μετακομίσει στη Βραζιλία, τις ΗΠΑ ή στις Φιλιππίνες για να ζήσει το όνειρο του… Προτιμάμε να «μετακομίσει» για όσο περισσότερο γίνεται, μαζί με όλους τους υπόλοιπους υπόδικους συναδέλφους του σε ένα κελί φυλακής. Για τα δικά τους, τα καταδικά τους εγκλήματα.



Πηγη:http://net.xekinima.org/nees-xudaies-prokliseis-tis-x-a-stin-up/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.