18.1.19

Ύποπτος και γι' άλλον βιασμό λίγες μέρες μετά το φόνο της Ελένης

Ένας 23χρονος συνελήφθη χθες για υπόθεση βιασμού μίας 19χρονης κοπέλας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο 19χρονος, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου οδήγησαν τη γυναίκα «σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία».
O 23χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου ομολόγησε περιγράφοντας με λεπτομέρεια τις πράξεις τους, ενώ σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση των ενταλμάτων.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η εξιχνίαση της νέας υπόθεσης ξεκίνησε μετά από «αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστική αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων».
Η δολοφονία της 21χρονης Ελένης από το Διδυμότειχο είχε συμβεί στις 28 Νοεμβρίου στη Ρόδο και είχε γίνει γνωστή την 1η Δεκεμβρίου, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.