3.1.19

Ναζίδια, εδώ «κακιά σκουριά δεν πιάνει» – Τσακίζουμε το ναζισμό μέχρι τέλους

    Ο «Ημεροδρόμος» είναι στον «αέρα». Η απελπισμένη ναζιστοεπίθεση εναντίον μας απέτυχε. Όλα συνεχίζονται κανονικά: Αποκαλύπτουμε και τσακίζουμε το ναζισμό και τους  ναζί, όλο το χρόνο και κάθε στιγμή.
  Στο σήμα της Χρυσής Αυγής και στα χιτλεροεμετικά τους σχόλια με τα οποία επιχείρησαν να μας λερώσουν η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι ό,τι τους πονάει περισσότερο: Η κόκκινη σημαία στη ναζιστική τους πατρίδα. 
  Tι έγινε χθες, περίπου δύο ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος:
 Στην αρχική σελίδα του «Ημεροδρόμου» εμφανίστηκε το σήμα της Χρυσής Αυγής, μαζί με απειλές πως θα μας κάνουνε σαπούνια (KALH XRONIA GEMATH SAPOYNIA) και χυδαίες, υβριστικές, γκεμπελικές αναφορές, με λεξιλόγιο του υποκόσμου και του κοινωνικού απόπατου, κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου. Όλα, δε, ήταν γραμμένα σε άπταιστα και «πατριωτικά»… greeklish. 
 Στη σχεδόν άμεση παρέμβαση των τεχνικών του «Ημεροδρόμου» να «καθαρίσει» η ιστοσελίδα από τις ναζιστικές ακαθαρσίες, τα χιτλεροειδή επιχείρησαν τη δεύτερη διαδοχική επίθεση τους με πιο «εμπλουτισμένο» λεξιλόγιο. Με απόφαση μας η ιστοσελίδα «κατέβηκε» για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης και αναρτήσαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:   
Λίγη ώρα μετά ο Νίκος Μπογιόπουλος προχώρησε σε δήλωση – ανάρτηση για τη ναζιστοεπίθεση στον «Ημεροδρόμο» και την προσωπική στοχοποίησή του: 

  Από το πρωί της Τρίτης 1/1/2019 ο «Ημεροδρόμος» είναι πάλι στον «αέρα».
  Συμπέρασμα: Εδώ ναζίδια «κακιά σκουριά δεν πιάνει». 
  Υ.Γ: Ακολουθεί το πάντα επίκαιρο και τόσο ενοχλητικό – απ’ ό,τι φαίνεται – βίντεο του «Ημεροδρόμου» για τους ναζί που… «δεν» ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ.  





Πηγη:https://www.imerodromos.gr/nazidia-edw-kakia-skoyria-den-pianei-tsakizoyme-to-nazismo-mechri-teloys/?fbclid=IwAR1hc82WpznsIatovN0ghJxa93ccJu6cSp0AdeFLuZQKuDBOt-3EWa_1jdg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.