3.1.19

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Σκότωσε την 28χρονη κόρη του και την έθαψε στον κήπο

Μια τραγική ιστορία έκρυβε τελικά η υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος.

Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε λάθη.

Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι.

Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην απίστευτη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, μην αντέχοντας να μην τον ακούσει η κόρη του, την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του!

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν η 28χρονη Α.Π. δεν επέστρεψε στο σπίτι στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (02/01) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες, με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός της, οι οποίοι την είδαν τελευταία φορά.

Από την πρώτη κιόλας ώρα και βάσει των συγκεντρωθέντων στοιχείων και καταθέσεων ο πατέρας της 28χρονης θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, αναφέρει το enimerosi.com.

Τελικά έπειτα από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις, περίπου στις 19:30, οι Αρχές εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της 28χρονης.

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, η σορός βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο πατέρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και τελικά, ομολόγησε.


Πηγη: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.