8.12.18

Οταν οι χυδαίοι χρυσαυγίτες βουλευτές έβριζαν το νεκρό Αλ. Γρηγορόπουλο

Παίρνοντας «έμπνευση» από τον θάνατο του 16χρονου, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής παράφρασαν τους στίχους γνωστού τραγουδιού, το οποίο μάλιστα ηχογράφησαν

Αποτροπιασμό συνεχίζει να προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που είχε δημοσιευθεί πριν από μερικά χρόνια, στο οποίο ακούγονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος να υβρίζουν χυδαία και να ειρωνεύονται τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, μόλις 7 ημέρες μετά τη δολοφονία του!
Παίρνοντας «έμπνευση» από τον θάνατο του 16χρονου, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής παράφρασαν τους στίχους γνωστού τραγουδιού, το οποίο μάλιστα ηχογράφησαν.
«Στα μαθητικά σου τα βιβλία/πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης/μες των Εξαρχείων την πλατεία/κι από την μπόχα ήρθε η Αστυνομία», τραγουδούσαν οι δύο -μετέπειτα- βουλευτές.
Το ντοκουμέντο είχε ηχογραφηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2008, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονική ενέργεια του Π. Κορκονέα, μια εποχή που η απήχηση της Χρυσής Αυγής ήταν ακόμα ισχνή, αφού μόλις που πλησίαζε το 0,5% (εθνικές εκλογές 2009).
Στην ηχητικό απόσπασμα που βρέθηκε αποθηκευμένο στο κινητό τηλέφωνό του, κατά τη διάρκεια της σύλληψης και προφυλάκισής του, ο Κασιδιάρης ακούγεται να γελάει και να αστειεύεται με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συνεχίζοντας με ακόμα πιο χυδαίους στίχους για τον νεκρό έφηβο.
«Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι/να μου τον αρμέξεις/ψόφησε ο Αλέξης/και στο σάπιο του το κ…κι/άναψε κι εσύ ένα κεράκι./Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι/δεν μπορεί ν’ αντέξει/την μπόχα του Αλέξη/σάπισε το άτυχο πρεζόνι/δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.