7.3.18

Αποχώρησε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Χίο κατά την επίσημη παρέμβαση της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Μια αναπάντεχη "έκπληξη" δοκίμασε το Δημοτικό Συμβούλιο στην έναρξη της συνεδρίασης του. Δύο προσκείμενοι στη Χρυσή Αυγή δημότες, μεταξύ των οποίων και ο εκλεγμένος με το συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας» πάρεδρος των Τρυπών, Γιάννης Λίναρης, ζήτησαν το λόγο εκτός ημερησίας διάταξης και διαμαρτυρήθηκαν αφενός για το γεγονός ότι αστυνομικές αρχές έκλεισαν το δρόμο πρόσβασης προς τον Καρφά την ημέρα προγραμματισμένης εκδήλωσης του κόμματος τους, αφετέρου για την έκδοση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου, με το οποίο καταδίκαζε την παρουσία κοινοβουλευτικών της εκπροσώπων. «Είναι ανεπίτρεπτο να παρεμποδίζεται η παρουσία μας σε εκδήλωση κοινοβουλευτικού κόμματος», ανέφεραν.

Ως άμεση αντίδραση κατά τη διάρκεια της παρέμβασης των στελεχών της Χρυσής Αυγής ο Μαρκ. Σκούφαλος αποχώρησε σιωπηρά από τη συνεδρίαση. Την αντίδραση του ακολούθησαν σχεδόν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δείχνοντας συμβολικά την απαρέσκεια τους για τη «Χρυσή Αυγή».

Την παρουσία του στην αίθουσα, ως θεσμικού εκπροσώπου του οργάνου, αιτιολόγησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Γεωργιάδης. Απαντώντας αρνήθηκε την απόσυρση του ψηφίσματος, τονίζοντας ότι απηχεί την ομόφωνη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.