30.1.18

Από τη Χρυσή Αυγή στον ΛΑΟΣ ο Μίχος


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΛΑ.Ο.Σ. στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει: «Την προσχώρηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας κ. Νικολάου Μίχου στον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. ΓιώργοςΚαρατζαφέρης μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή του, σήμερα Δευτέρα 29-1-2018».

Σημειώνεται ότι τις εθνικές εκλογές του 2009 ο ΛΑ.Ο.Σ. συνεργάστηκε με τους Οικολόγους Ελλάδας, συγκέντρωσε ποσοστό 5,63% και μπήκε στη Βουλή με 15 έδρες, ενώ στις εθνικές εκλογές τον Μάιο του 2012 ο ΛΑ.Ο.Σ. τερμάτισε ένατος με ποσοστό 2,90% (183.466 ψήφοι), χάνοντας την είσοδο στη Βουλή για λίγες ψήφους (απαίτηση ποσοστού 3%, δηλ. περίπου 189.723 ψήφους), με αποτέλεσμα η προσχώρηση του Νίκου Μίχου στο κόμμα να συνδέεται με την εκπροσώπηση του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή για πρώτη φορά μετά το 2012.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μίχος, αποχωρώντας από την οργάνωση εξαπέλυσε σειρά επιθέσεων για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών, η αποκάλυψη του ότι ένας από τους λόγους αποχώρησης του ήταν η είσοδος ατόμων που έκαναν παράνομες ελληνοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.