7.12.17

Ο «αξιολύπητος» Θάνος Τζήμερος

"Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι». Τάδε έφη… ο νεοφιλελεύθερος δημοσιολόγος Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στο twitter.


Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι.


Όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιό του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, και κυρίως η αναφορά σε εξοστρακισμένη σφαίρα. Γι΄αυτό και επανήλθε με νέα αξιολύπητη ανάρτηση, στην οποία αναφέρει:

«Μα πώς πέφτετε στην παγίδα που σας στήνω κάθε φορά, κοκομοίρηδες! Όλοι σχολιάσατε το ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε! Ακόμα κι έτσι να είναι, τι αλλάζει; Είναι ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένει
ας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ;».


Μα πώς πέφτετε στην παγίδα που σας στήνω κάθε φορά, κοκομοίρηδες! Όλοι σχολιάσατε το ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε! Ακόμα κι έτσι να είναι, τι αλλάζει; Είναι ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.