19.12.17

Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της Φεμινιστικής Δικτύωσης για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα

Την Παρασκευή 22/12, στις 10.30 μ.μ. στο Art Garage (Σολωμού 13, Εξάρχεια) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της Φεμινιστικής Δικτύωσης για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα!

Η Φεμινιστική Δικτύωση για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα συγκροτήθηκε πριν δύο μήνες, από ομάδες και άτομα από όλη την Ελλάδα, που θέλησαν να σταθούν αλληλέγγυες/α σε τρεις γυναίκες που διώκονταν, επειδή υπερασπίστηκαν τις εαυτές τους απέναντι σε κακοποιητικούς άντρες (υπόθεση Π., υπόθεση Τ., υπόθεση Ν.). Η Δικτύωση στέκεται αλληλέγγυα τόσο σε αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες, καθώς και σε κάθε άλλη γυναίκα ή καταπιεσμένο άτομο που θα υπερασπιστεί τον εαυτό του/εαυτή της, απέναντι σε έμφυλη βία, σεξιστική επίθεση κ.ά

Με το πάρτι ζητάμε την οικονομική σας στήριξη, προκειμένου: να καλυφθούν προηγούμενα και επόμενα δικαστικά έξοδα (καθώς εκκρεμούν δύο εφετεία), να στηριχθούν οικονομικά η Π. και η Τ. που βρίσκονται στη φυλακή, μετά από βαριές καταδίκες από δικαστήρια που δεν αναγνώρισαν το δικαίωμα τους στην αυτοάμυνα, να δημιουργηθεί ένα ταμείο το οποίο θα μπορεί να στηρίξει υποθέσεις που θα προκύψουν στο μέλλον, να καλυφθούν κάποια έξοδα για ενημερωτικά κείμενα κλπ.

Σας περιμένουμε να κλείσουμε μια κινηματική φεμινιστική χρονιά, γιορτάζοντας!

Επισυνάπτονται οι αφίσες του πάρτι.

Εδώ μπορείτε να δείτε την σελίδα του πάρτι στο fb: https://www.facebook.com/events/1724656267585467/


Συντροφικά,
Φεμινιστική Δικτύωση για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα


Στοιχεία επικοινωνίας:

facebook:https://www.facebook.com/diktiosi.autoamuna/?fref=ts

email: [email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.