23.11.17

Η συγγνώμη ενός φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ για τους χουντικούς οπαδούς της ομάδας

Ενα μεγάλο συγγνώμη» από τον ελληνικό λαό για το φιλοχουντικού περιεχομένου πανό που ανάρτησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της ομάδας τους ενάντια στην Ομόνοια στη Λευκωσία, την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, ζητά ο φίλαθλος της κυπριακής ομάδας, Δημήτρης Χανδριώτης, ο οποίος είναι διευθυντής του περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου.


Σε επιστολή του στον Τύπο ο κ. Χανδριώτης γράφει ότι το θλιβερό περιστατικό «έχει αμαυρώσει την ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ».

Απευθυνόμενος στα συμβούλια του σωματείου και της εταιρείας, ο κ. Χανδριώτης αναφέρει: «Αν τύχει και έχει ο ΑΠΟΕΛ μας αγώνα την 21η Απριλίου, να περιμένουμε και το πανό 'Ζήτω η 21η Απριλίου 1967'; Έλεος, κύριοι!».

Όπως σημειώνει, οι ενέργειες των συμβουλίων του σωματείου και της εταιρείας, σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν άμεσες: α) απόσυρση του πανό από ομάδα ατόμων ορισμένη από τα δύο συμβούλια, που μέσα στα καθήκοντά τους είναι ο έλεγχος των πανό και των συμβόλων που περιέχονται σε αυτά και που τόσες τιμωρίες και πρόστιμα επέφεραν στον ΑΠΟΕΛ και, β) ανακοινώσεις καταδίκης και αποκλεισμού από αγώνες της ομάδας μας και από τα δύο συμβούλια εκείνων των λίγων που προσβάλλουν με τα πανό και τα σύμβολα αυτά τον ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Χανδριώτης εκφράζει την έντονη ενόχλησή του για τη σιγή του επίσημου ΑΠΟΕΛ, εταιρείας και σωματείου, «που δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με τους ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας, ή μήπως συμφωνούν μαζί τους;». Καταλήγοντας, ο κ. Χανδριώτης τονίζει: «Ό,τι και να συμβαίνει, η 17η Νοεμβρίου 2017 αποτελεί μια ντροπιαστική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.