2.10.17

Εκτός Ξάνθης ξανά οι χρυσαυγίτες


Εγκατέλειψε για άλλη μια φορά τα γραφεία της η Χρυσή Αυγή στο κέντρο της Ξάνθης, μετά από πίεση που άσκησαν οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ζητούσαν την απομάκρυνση τους από την πόλη.

Η πίεση που άσκησαν οι περίοικοι και η πόλη για το γραφείο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο οικοδομής επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε τον ιδιοκτήτη να τους απομακρύνει ενώ ήδη τα στελέχη της έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα xanthi2.gr.


Στο παρελθόν οι χρυσαυγίτες είχαν ξαναπομακρυνθεί από το χώρο καθώς ήδη είχαν εγκαταλείψει τα προηγούμενα γραφεία τους, λίγα μέτρα παραπέρα ενώ ο δεύτερος ιδιοκτήτης είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και αντιλήφθηκε εκ των υστέρων τη βαρύτητα της κίνησής του. Τελικά έδειξε και αυτός την έξοδο στο κόμμα του Μιχαλολιάκου παρότι στα εγκαίνια είχε βρεθεί ο Α. Λαγός και είχαν σημαδευτεί από σοβαρά επεισόδια πριν από μερικούς μήνες.


Οι αντιφασιστικές οργανώσεις έχουν αντιδράσει ιδιαίτερα έντονα για την παρουσία του νεοναζιστικού κόμματος στην πόλη πριν ακόμη από τη δολοφονία Φύσσα, δημιουργώντας ένα πολύ αφιλόξενο περιβάλλον για την οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.