15.10.17

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση: Ανοικτή στοχοποίηση της μειονότητας της Θράκης από παρακρατικούς φασίστες

Κάθε όριο ξεπερνά η ενεργοποίηση φασιστικών – παρακρατικών (;) στοιχείων στη χώρα μας και μάλιστα με κυβέρνηση της Αριστεράς. Σε εμετικό mail προς την εφημερίδα «Παρατηρητής» της Θράκης1, ομάδα προκλητικών Ναζί με την επωνυμία «ομάδα υψηλής αστυνόμευσης», απειλεί μειονοτικούς με παράδοση «μηνύματος» απειλώντας έμμεσα την ζωή αυτών και των οικογενειών τους ξεπερνώντας κάθε όριο ακόμα και αυτής της υποτιθέμενης αστικής νομιμότητας.
Θα πρέπει να δούμε πως ισχυρίζονται πως θα παράσχουν κάλυψη στις ενέργειες των τραμπούκων ως σωματείο με την επωνυμία «Συμβούλιο Εθνικής ασφαλείας». Στο διαδύκτιο κυκλοφορεί καταστατικό της εν λόγω ναζιστικής ομάδας σε γνωστό φασιστοsite2 στο οποίο ως στόχοι αναφέρονται τα εξής:
- «την διενέργεια όλων των νομίμων ενεργειών προς την τήρηση του Συντάγματος, που επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιονδήποτε επιχειρούν να το καταλύσουν δια της βίας, όπως το άρθρο 120 §2 Σ. ορίζει και υποχρεώνει κάθε Έλληνα πολίτη.»
- «η συγκέντρωση, η ανάλυση και η αξιοποίηση πληροφοριών για θέματα εθνικής σημασίας και αφορούντα τα ζωτικά ελληνικά συμφέροντα της χώρας, η σύνταξη καταγγελιών, η υποβολή μηνύσεων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων στη βάση των ανωτέρω, η ανάρτηση και δημοσίευση εμπεριστατωμένης αρθρογραφίας και πληροφοριών με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων μερί “ευαίσθητων” πληροφοριών, οι αποκαλύψεις ενεργειών και παραλείψεων που στρέφονται ή στράφηκαν κατά των εθνικών συμφερόντων και οι προφορικές αναφορές προς την Ελληνική δικαιοσύνη στα πλαίσια του άρθρου 40 ΚΠΔ και άλλων συναφών διατάξεων για ότι παράνομο πέσει στην αντίληψη των μελών του σε όλη την επικράτεια.»

Εμείς από την πλευρά μας σαν Αντιπολεμική Διεθνιστική κίνηση, αναρωτιόμαστε, είναι εν γνώση ή εν αγνοία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η λειτουργεία και η δραστηριοποίηση της εν λόγω ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ομάδας με την ταμπέλα «σωματείου»

Τι έχουν κάνει άραγε, ή τι δεν έχουν κάνει οι ελληνικές αρχές για την προστασία των ανθρώπων που ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ανοιχτά από τους φασίστες;

Σε κάθε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε, καμία εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που ανοικτά προβάλει, την πολεμοκαπηλεία, τον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό και τις κατασταλτικές ανοικτά φασιστικές μονάδες «εθνοφυλακής». Σε μια κυβέρνηση που ανοικτά στοχοποιεί την μειονότητα, με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα περί «κατασκόπων» με τη μάσκα αλληλέγγυων προς τους πρόσφυγες ή «τρομοκρατών» με αφορμή την γελοία υπόθεση ανεύρεσης οπλισμού σε τζαμί της Κομοτηνής.

Σαν Αντιπολεμική Διεθνιστική κίνηση, έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν να εξηγήσουμε, πως η Θράκη βρίσκεται πάντα στα δόντια 2 εθνικισμών, ελληνικού και τουρκικού, αλλά και να κάνουμε γνωστά τα θέματα της μειονότητας, την κοινωνική οικονομική κατάσταση των κατοίκων της περιοχής και την σκληρή ταξική και όχι «εθνική» όπως θέλουν να λένε ορισμένοι, πραγματικότητα (http://diktiospartakos.blogspot.gr/2009/02/05122008.html).

Ειδικότερα, θυμίζουμε τα δικαιώματα των μειονοτικών και τα καθήκοντα του διεθνισμού, όπως καταγράφηκαν λεπτομερώς στο πρόσφατα δημοσιευμένο απο το μπλόγκ μας άρθρο του Κώστα Κουσιαντά (http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_877.html).

Καλούμε την τοπική κοινωνία της Θράκης, τους φορείς του κινήματος κάθε τοπικό σωματείο, να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη στοχοποίηση της μειονότητας. Από την πλευρά μας τονίζουμε πως είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη η ύπαρξη αντιπολεμικού συντονισμού, που θα απαντά από την πλευρά του κινήματος, στην πολεμική προετοιμασία του ελληνικού κράτους σε εσωτερικό και εξωτερικό. Είναι συνέχεια μιας δομημένης πολιτικής του ελληνικού κράτους αυτές οι φασιστικές απειλές και όχι κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, θυμίζουμε πως το μίξερ της αστικής πολιτικής όλα τα αλέθει και τα προσφέρει ως ασύμμετρη απειλή:

▪ Καταρχήν ομολογούν την πρόθεση δημιουργίας Στρατοπέδων Συγκέντρωσης στον Έβρο.

▪ Δεύτερον, μιλούν για ανάμειξη της Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη με τους Σύριους κατά το πλείστον πρόσφυγες που φεύγουν για να γλυτώσουν από τον πόλεμο στον οποίο τους βύθισαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, το αυταρχικό καθεστώς Άσαντ και το ISIS του απάνθρωπου μουσουλμανικού φονταμενταλισμού.

▪ Τρίτον, παρουσιάζουν τους πρόσφυγες ως όργανα του Τουρκικού κράτους, όταν η Τουρκία του Ερντογάν ευθύνεται και αυτή για την προσφυγιά τους καθώς στήριξε το ISIS, προχώρησε σε στυγνή επέμβαση στην Συρία που όλα δείχνουν ότι θα κλιμακωθεί, με αποτέλεσμα να την αισθάνονται ως έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του λαού της Συρίας. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε


Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση
Πηγη:http://www.elaliberta.gr/ανακοινώσεις/3565-αντιπολεμική-διεθνιστική-κίνηση-ανοικτή-στοχοποίηση-της-μειονότητας-της-θράκης-από-παρακρατικούς-φασίστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.