10.9.17

«Μπορεί να της έδωσα και δυο μπουνιές»

Για τη δολοφονία της Φαίης Μπάχλα απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου ο Βαγγέλης Στεφανάκης σημειώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύντροφό του, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στη Νέα Μάκρη.

«Δεν είμαι δολοφόνος. Με παρουσιάζουν σαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν. Ένας απερίσκεπτος ήμουν χωρίς μυαλό, άμυαλος. Αυτόν τον άνθρωπο που παρουσιάζουν τον δολοφόνο, τον φονιά, εγώ δεν το ξέρω .Την κοπέλα τη χτύπησα πάνω στα νεύρα μου, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω τέτοια ζημιά. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσα σηκώνοντας τα χέρια μου να κάνω τέτοια ζημιά σε άνθρωπο. Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν,δεν σκέφτηκα τίποτα...», ισχυρίστηκε ο 29χρονος κατηγορούμενος.
Έκανε λόγο για μια σχέση στην οποία κυριαρχούσαν το πάθος και η ζήλια και υποστήριξε ότι, χωρίς να το θέλει, έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο αδελφές, οι οποίες τον διεκδικούσαν.
«Με τη Μαριαλένα έγινε για χαζομάρα», είπε ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο βράδυ πάθους που έζησε με την αδελφή της συντρόφου του και αποτέλεσε την αρχή μιας θυελλώδους περιόδου για το ζευγάρι.
Πρόεδρος: Μήπως τη χτυπήσατε και με τα πόδια;
Κατηγορούμενος: Μπορεί να της έδωσα και δυο μπουνιές.
Πρόεδρος: Δεν μιλάμε για μπουνιές αλλά για κλωτσιές.
Κατηγορούμενος: Δεν θυμάμαι, πάνω στα νεύρα μου.
Πρόεδρος: Τα χτυπήματα, ακόμη και με τα χέρια, ήταν σοβαρά χτυπήματα.
Κατηγορούμενος: Δεν σκέφτηκα ότι θα γινόταν τέτοια ζημιά.
Πρόεδρος: Τη χτυπήσατε με χαστούκια στο κεφάλι;
Κατηγορούμενος: Ναι. Σφαλιάρες μόνο. Έπεσε κάτω και χτύπησε στο αυτοκίνητο... Της είπα «κοριτσάκι μου σήκω». Την πήρα αγκαλιά, έτρεμα, έβαλα τα κλάματα. Είχε χάσει τις αισθήσεις της, μόνο ανέπνεε.
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος περιέγραψε την προσπάθειά του να μεταφέρει την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα των χτυπημάτων που έφερε καθώς το κορίτσι κατέληξε μετά από λίγες ημέρες.
«Πανικοβλήθηκα. Ήταν το μυαλό μου πάνω από το κεφάλι μου. Ζήτησα βοήθεια από τον φίλο μου για να μεταφέρουμε τη Φαίη στο νοσοκομείο. Είπα εκεί όταν με ρώτησαν ότι είναι η κοπέλα μου και τσακωθήκαμε. Μου είπε ένας κύριος "ρε συ το έχεις χτυπήσει το κορίτσι" και εγώ έβαλα τα κλάματα».
Θυμίζουμε ότι στις 8 Ιουνίου 2017 ο Βαγγέλης Στεφανάκης καταδικάστηκε ερήμην με ποινή φυλάκισης 37 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία για την επίθεση χρυσαυγιτών με σιδερογροθιά στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής στις 12/6/2012.
• Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την αγόρευση της εισαγγελέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.