26.9.17

Ανεξαρτητοποίηση του χρυσαυγίτη βουλευτή Ευβοίας Ν.Μίχου

Να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή αποφάσισε ο βουλευτής Ευβοίας της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκος Μίχος. Το υπόδικο στέλεχος της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε την απόφασή του σήμερα το πρωί της Τρίτης 26/9, ενώ η κίνησή του δείχνει ότι υπάρχει κόντρα εντός της οργάνωσης και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στους Μιχαλολιάκο, Παππά και Κασιδιάρη.
Ο Μίχος έχει πλούσια συμμετοχή σε βίαια επεισόδια ως στέλεχος της Χρυσής Αυγής, όπως στην επίθεση που δέχτηκε μια δασκάλα στην Πάρο το 2013 αλλά και στην επίθεση κατά του τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου. Αυτά τον έχουν οδηγήσει να είναι κι αυτός στην τεράστια σε μέγεθος δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στη δήλωση του ο Μίχος επιτίθεται στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας την για την κατάσταση του κόμματος. Οι αοριστολογίες αυτές δε δείχνουν ακριβώς το πως σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και πέρα, ενώ φυσικά περιλαμβάνεται και ένα ορθογραφικό λάθος (συγκεκριμένα στη λέξη συνονθύλευμα) γιατί μπορείς να βγάλεις το Μίχο από τη Χρυσή Αυγή αλλά όχι τη Χρυσή Αυγή μέσα από το Μίχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νεοναζί βουλευτή:




http://luben.tv/stream/128761


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.