29.8.17

Ινδία: 17χρονο κορίτσι γέννησε στον δρόμο [Βίντεο]

Ένα 17χρονο κορίτσι, αφού εκδιώχθηκε από την οικογένειά της λόγω της εγκυμοσύνης της, γέννησε μόνο του και αβοήθητο στους δρόμους της Ινδίας. Το κορίτσι γέννησε στην μέση ενός δρόμου της πόλης Chandil, στην πολιτεία Τζαρκάντ, στην ανατολική Ινδία και σε λιγότερο από 100 μέτρα απόσταση από το κέντρο υγείας, ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες που την προσπερνούν, με το βρέφος να κλαίει στην αγκαλιά της.

Ο ιστότοπος Jagran.com, της εφημερίδας της Ινδίας Dainik Jagran, αναφέρει ότι κανένας γιατρός ή νοσοκόμος από το κοντινό ιατρικό κέντρο δεν βοήθησε το κορίτσι, παρόλο που οι ντόπιοι τους προειδοποιούσαν για το τι συνέβαινε μπροστά στην πόρτα τους.

Ένας κάτοικος της πόλης δήλωσε στην εφημερίδα The Hindustan Times, ότι το κορίτσι «ήταν σε άθλια κατάσταση.«Έτρεμε και δεν μπορούσε να σηκωθεί για να αγκαλιάσει το βρέφος. Μεγάλα οχήματα περνούσαν δίπλα της, αλλά δεν είχε τη δύναμη να πάει στην άκρη του δρόμου».

Ο κόσμος τοποθέτησε πρόχειρα οδοφράγματα γύρω της για να την προστατεύσει και την πήγαν στο κέντρο υγείας, όπου νοσηλεύτηκε. Όταν ρώτησαν το προσωπικό του κέντρου γιατί δεν φρόντισαν το κορίτσι, «η απάντησή τους ήταν ενοχλητική», πρόσθεσε ο κάτοικος.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι το κορίτσι διώχθηκε από το σπίτι της όταν μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της, ενώ και ο πατέρας του παιδιού την εγκατέλειψε.



Από tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.