24.7.17

Ναζιστική βεβήλωση του Μνημείου εξορίστων στην Ικαρία


Τη βεβήλωση του Μνημείου των εξόριστων που έχει στηθεί κοντά στο μοναστήρι του Μουντέ Ραχών στην Ικαρία καταγγέλλει το ΚΚΕ, καθώς σε φωτογραφίες φαίνεται ο βανδαλισμός του μνημείου με σπρέυ. 

Όπως αναφέρει η καταγγελία της Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ, που δημοσιεύτηκε στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, η βεβήλωση αποδίδεται στους «θρασύδειλους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές τους». Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι δράστες προχώρησαν στη βεβήλωση του Μνημείου «κρυμμένοι στο σκοτάδι της νύχτας», καταφεύγοντας σε πράξεις θρασύδειλες, «μακριά από τα μάτια του λαού γιατί δεν μπορούν να τον αντικρίσουν στα μάτια».

Ακολουθεί η ανακοίνωση-καταγγελία της Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ:

Ενοχλούνται οι φασίστες…
Τρέμουν οι θρασύδειλοι νεοναζί…

Χάνουν τον ύπνο τους οι ιδεολογικοί απόγονοι των μπουραντάδων, των χιτών, των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων…

Κρυμμένοι στο σκοτάδι της νύχτας καταφεύγουν σε πράξεις θρασύδειλες, μακριά από τα βλέμματα του λαού γιατί δεν μπορούν να τον αντικρίσουν στα μάτια.

Το εργατικό κίνημα όμως είναι εδώ… Οι κομμουνιστές είναι εδώ. Τιμούν την ιστορία του, τιμούν τις νίκες και τα επιτεύγματά του. Τιμούν τους αλύγιστους ήρωες της ταξικής πάλης. Γιατί η ταξική πάλη δεν άρχισε πατώντας κουμπιά για να σβήσει πατώντας κουμπιά… Οι αγώνες συνεχίζονται, κάθε φορά με άλλη μορφή, πάντα ανυποχώρητα ως την τελική νίκη.

Το ΚΚΕ είναι εδώ. Στις παραμονές του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, συνεχίζει να δίνει ταξικούς αγώνες για την οργάνωση της πάλης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, για την Κοινωνική Συμμαχία, για τη Λαϊκή Εξουσία, για το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό.

Φέτος γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη νίκη της Οχτωβριανής Επανάστασης. 100 Χρόνια από την ίδρυση του πρώτου εργατικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας.

«Εμείς αρχίσαμε… Ο πάγος έσπασε… Ο δρόμος χαράχτηκε…»

Το φάντασμα του κομμουνισμού, θα στοιχειώνει για καιρό ακόμα τα αφεντικά των μαντρόσκυλων… Και μέχρι τότε τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, της Χρυσής Αυγής θα κυκλοφορούν μόνο νύχτα, για να μαγαρίζουν με τα εμετικά τους συνθήματα, να κυνηγάνε αδύναμους πρόσφυγες και μετανάστες, να σκάβουν λαγούμια στα θεμέλια της κοινωνίας, να σκορπούν αυτό που διαθέτουν άφθονο: Το μίσος τους προς οτιδήποτε ηρωικό και ωραίο έχει να επιδείξει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε δημοκράτη, να οργανωθεί στα συνδικάτα του, να παλέψει ενάντια στην επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών εκπροσώπων του.

Να απομονώσει πολιτικά και κοινωνικά τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής, τα μαντρόσκυλα της άρχουσας τάξης, τα τσιράκια του συστήματος.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΙΚΑΡΙΑ 22.7.17

Από thepressproject.gr

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.