4.6.17

«Σαρώνει» στα τσαρτς τραγούδι με την Τερέζα Μέι [vid]


Το τραγούδι λέγεται «Liar Liar Ge2017», και η παραγωγή και εκτέλεση ανήκουν στον Κάπταιν Σκα. Το τραγούδι κατηγορεί την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας για τα προβλήματα στο εθνικό σύστημα υγείας, την εκπαίδευση και τη φτώχεια, αλλά και για τις πολλές αλλαγές του κόμματος των Τόρις, ακόμα και για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.


Τα εύκολα λόγια και η μουσική του το βοήθησαν ώστε να ξεπεράσει την Μάιλι Σάιρους, τον Νάιλ Χόραν και τον Εντ Σίραν. «Είναι ψεύτρα, ψεύτρα δεν μπορείτε να την εμπιστευθείτε, όχι, όχι, όχι», λένε οι στίχοι του τραγουδιού.«Όταν υπάρχουν νοσηλευτές που πεινούν και σχολεία σε παρακμή δεν αναγνωρίζω αυτήν την τσακισμένη χώρα», λέει σε άλλο σημείο το τραγούδι.

Τα κέρδη που θα καταγράψει το τραγούδι από τις 26 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου θα μοιραστούν στις τράπεζες τροφίμων που λειτουργούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Λαϊκή Συνέλευση κατά της Λιτότητας.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αρνήθηκαν να παίξουν το τραγούδι. Το μεγάλο top 40 Σόου στο Κάπιταλ fm και στον Χαρτ ανακοίνωσαν ότι το τραγούδι ήταν στη δέκατη θέση και «απειλούσε» το ένατο.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, σύμφωνα με την διαδυκτιακή εφημερίδα Ιndependent, δηλώνουν αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι το τραγούδι θα φτάσει στην πρώτη θέση.

Ο Κάπτεν Σκα τουίταρε την ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού: «Ευχαριστώ πολύ όλους. Εντελώς συγκλονισμένος από την ανταπόκριση».

Το τραγούδι αναρτήθηκε στο YouTube στις 25 Μαΐου μαζί με τη λεζάντα: «Κάντε λήψη τώρα και αναγκάστε το BBC να το παίξει στο αέρα».

Η Ofcom, η ρυθμιστική αρχή για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, λέει ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί πρέπει να επιδεικνύουν αμεροληψία.


Πηγη:www.ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.