29.6.17

5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Ο καιρός για το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ πλησιάζει και για 5η χρονιά, ζούμε στο ρυθμό του σπουδαιότερου θεσμού του Αντιρατσιστικού Κινήματος στα Τρίκαλα. Για ακόμη μια φορά, με δράσεις, με συζητήσεις, με μουσικές, με workshops, με κάθε τρόπο, λέμε, με όση δύναμη έχουμε, «όχι» στον ρατσισμό, στις διακρίσεις, στην εκμετάλλευση, στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Όμως, το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ των Τρικάλων δεν είναι μόνο η φωνή που αντιστέκεται και που υπερασπίζεται τα σπουδαία της κοινωνίας και της ανθρωπότητας. Είναι και η επικοινωνία, είναι η εμπειρία του να προσπαθούμε «μαζί», να ενώνουμε τις φωνές μας, να γιορτάζουμε τον αγώνα μας.

Το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, θα μας χαρίσει σπουδαίες καλλιτεχνικές στιγμές στις 7 και 8 Ιουλίου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Φοίβο Δεληβοριά που θα μας ταξιδέψουν μουσικά με δύο ανεπανάληπτες συναυλίες.

Την ίδια ώρα συζητάμε για τις διεθνείς εξελίξεις, την άνοδο της ακροδεξιάς και την εμφάνιση ρατσιστικών και φασιστικών μορφωμάτων, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παυλόπουλο και Δημοσθένη Παπαδάτο-Αναγνωστόπουλο καθώς και με τους Δημήτρη Τζαμουράνη, πρόεδρο του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και τον Απόστολο Καψάλη γνωστό ερευνητή εργασιακών θεμάτων, για τον εργασιακό μεσαίωνα και την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Στο θέμα θα παρέμβει επίσης και μέλος της συλλογικότητας ΛΑΝΤΖΑ από τη Λάρισα.

Δράσεις και συζητήσεις εμπλουτίζονται διαρκώς και αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση του συνολικού προγράμματος.
Δεν το βάζουμε κάτω. Αντιστεκόμαστε, γιορτάζουμε και αλλάζουμε τον κόσμο. Ώρα να σηκώσουμε κεφάλι. Να είστε εκεί!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το event εδώ: https://www.facebook.com/events/510879515909639

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.