28.6.17

(Και) οικογενειακές καταστάσεις στο 24ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE

Στο κάμπιγνκ Antinazi zone-YRE γεφυρώσαμε το χάσμα γενεών.
Πριν από 24 χρόνια ξεκινήσαμε σαν διοργάνωση που απευθυνόταν κυρίως στη νεολαία.
Με την πάροδο των χρόνων είδαμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες όχι μόνο χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά με όλη την θετική ενέργεια που βγαίνει από την ανταλλαγή των διαφορετικών γενεών μεταξύ τους.

Τώρα πλέον και οι οικογένειες θα βρουν την δική τους θέση στο κάμπινγκ σε ειδικό χώρο προορισμένο για οικογένειες με μεγάλες σκηνές, κτλ. Θα λειτουργήσει και φέτος το Παιδικό Στέκι με καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά. Μέσα στο κάμπινγκ υπάρχει παιδική χαρά καθώς και πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, κα για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους. Στην αυτοδιαχειριζόμενη ταβέρνα μας υπάρχουν σε πολύ φτηνές τιμές καθημερινά πρωινά και μεσημεριανά γεύματα με πρόβλεψη για χορτοφάγους ενώ το βράδυ υπάρχουν οι γευστικές νοστιμιές του μπάρμπεκιου.
Οι τιμές για τα παιδιά είναι ως 6 ετών δωρεάν και από 6-12 ετών έκπτωση 50% δηλαδή 3 ευρώ την ημέρα.
Κάθε οικογένεια πρέπει να φέρνει την δική της σκηνή καθώς δεν διατίθεται υπηρεσία ενοικίασης σκηνών.
Τα κατοικίδια είναι ευσπρόδεκτα αρκεί να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας, να είναι εμβολιασμένα και υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών τους.
Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές θα μπορούν να μπουν στο κάμπινγκ μόνο κατά την άφιξη και την αναχώρηση για φόρτωμα και ξεφόρτωμα. Υπάρχει άνετο και δωρεάν χώρος για πάρκινγκ έξω από το κάμπινγκ.
Για θέματα υγείας πέρα από τα βασικά που θα υπάρχουν στο κάμπινγκ για μικροπροβλήματα, είμαστε σε επικοινωνία με το τοπικό Κέντρο Υγείας.
Να θυμάστε πάντα ότι οι διοργανωτές δεν είμαστε μια κερδοσκοπική επιχείρηση με υπαλλήλους αλλά μια αντιρατσιστική κινηματική συλλογικότητα που δρα με βάση τις αρχές της ισότητας, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού. Επομένως θα ζητήσουμε και την δική σας συνδρομή σε οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε.
Για οτιδήποτε χρειαστεί ή θελήσετε να ρωτήσετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.