6.6.17

Είσαι πακετάς – οργανώσου τώρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14 Ιουνίου στην Καμάρα Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14/6/2017, ώρα 11π.μ. στην Καμάρα διοργανώνει η Αντεπίθεση Εργαζομένων στον Επισιτισμό -  Τουρισμό με σύνθημα, "Είσαι πακετάς – οργανώσου τώρα!".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
Για να ακουστεί η φωνή μας  και να αντισταθούμε,  πρέπει να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε συλλογικά! Είναι ο μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας!
Είμαστε χιλιάδες, δουλεύουμε με δικό μας μηχανάκι, δική μας βενζίνη, δικό μας κράνος, δικό μας εξοπλισμό και όλα αυτά σε τιμή ευκαιρίας των 3-4 ευρώ την ώρα. Δώρα, επιδόματα, αργίες, βραδινά, ένσημα και άδειες ούτε για ΑΣΤΕΙΟ! Μόνο αστείο όμως, δεν είναι τα καθημερινά μικρά ή μεγάλα ατυχήματα και δυστυχήματα με θύματα συνάδελφους μας που πεθαίνουν στην άσφαλτο για  ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ την ώρα. ΝΤΡΟΠΗ!
Και το «αστείο» δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται δουλεύοντας 10ωρα και 12ωρα με χιόνια, βροχές, καύσωνες και αν τολμήσει να μιλήσει κανείς, βρίσκει την πόρτα της εξόδου ορθάνοικτη.
 Έλα μωρέ σκέφτεσαι, είναι προσωρινό θα βρω κάτι άλλο, αλλά αυτό το άλλο δεν έρχεται ποτέ ή είναι το ίδιο με το προηγούμενο, γιατί μη ξεχνιόμαστε οικονομική κρίση και 4 μνημόνια μας έχουν μετατρέψει σε δουλοπάροικους!
Συνάδελφοι τι περιμένουμε; να βρεθούμε στην θέση των νεκρών συναδέλφων μας;
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ:
-672 βασικό μισθό (4€ την ώρα) καθαρά- επίδομα επικινδυνότητας 10% στον μισθό και επίδομα ταμειακών λαθών 5% στον μισθό.
- Κανένας ανασφάλιστος / Πλήρης ασφάλιση για όλους.
-Πληρωμή των υπερωριών και των προσαυξήσεων.
-Πληρωμή των δώρων, των αδειών/ επίδομα άδειας.
-Πληρωμή των προσαυξήσεων για εργασία την νύχτα και τις Κυριακές/αργίες.
-Να δουλεύουμε με μηχανάκι της επιχείρησης, με πληρωμένες τις βενζίνες και τα σέρβις, διαφορετικά εφάπαξ αποζημίωση ενός μισθού/για τα σέρβις.
-Παροχή εξοπλισμού (αδιάβροχο, μπουφάν, κράνος, υπόδηση).

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  ΤΩΝ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΟΝ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ  -  ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:   ΤΗΛ.  6982 268 508,
antepithesistonepisitismo.blogspot.com

Από alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.