23.1.17

Η Χρυσή Αυγή ρίχνει τον “αντισυστημικό” μανδύα... ...και αποκαλύπτει τις προσβάσεις της στο βαθύ κράτος

Στριμωγμένη από την σε βάρος της ποινική δίωξη και την υπο εξέλιξη δίκη, η Χρυσή Αυγή αναγκάζεται να ρίξει τον δήθεν αντισυστημικό μανδύα και να αποκαλύψει τις προσβάσεις της στον κρατικό μηχανισμό. Στην εκδήλωση για την εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ, στο πάνελ δίπλα στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη κάθισαν ο πρώην αντιεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Δαδινόπουλος και ο στρατοδίκης αντιστράτηγος Θεοφάνης Μακρόπουλος.

Μάλιστα για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για την οργανική σχέση της Χρυσής Αυγής με τους προαναφερόμενους, ο Κασιδιάρης στην ομιλία του ανέφερε: “σας μίλησε σήμερα ένας αντιστράτηγος, ένας ανώτατος στρατοδίκης, ένας εισαγγελέας εφετών. Όπως βλέπετε έχουμε και την τεχνογνωσία να τους κλείσουμε φυλακή και τα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά”.

Οι παρουσίες αυτές επιβεβαιώνουν κατ’ ουσίαν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων σύμφωνα με τα οποία η Χρυσή Αυγή είναι σε αναζήτηση “θεσμικών” προσώπων, με στόχο να ξεπλύνει την εικόνα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και να επανεμφανιστεί στο πολιτικό σκηνικό ως μια “σοβαρή” ακροδεξιά.

Φυσικά τα πρόσωπα αυτά κάθε άλλο παρά αποτελούν “μετεγγραφές” της οργάνωσης: πρόκειται για εξαναγκασμένη αποκάλυψη των απόκρυφων, αλλά υπαρκτών διασυνδέσεων της ναζιστικής οργάνωσης με τα ψηλά πατώματα των κρατικών μηχανισμών και με το βαθύ κράτος. Το ίδιο εξάλλου συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν, το 2014, όταν ηγετικά στελέχη του ελληνικού στρατού, ο Ε. Συναδινός και ο Γ. Επιτήδειος (με ΝΑΤΟϊκή μάλιστα προϋπηρεσία ο δεύτερος), εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στη ναζιστική οργάνωση με αντάλλαγμα μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε αναζήτηση επανανομιμοποίησης, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αναγκάζεται να αποκαλύψει όλο και περισσότερο την πραγματική της φύση, η οποία δεν είναι άλλη από απόφυση του βαθέος κράτους που με αντισυστημική δημαγωγία υποδύεται το “εθνικιστικό” “κίνημα”.

Πηγή: jailgoldendawn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.