1.12.16

Ρατσιστικό Πανό από την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου

Εγινε στο χτεσινό συλλαλλητήριο κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, στην Μυτιλήνη. Εμφανίστηκε πανό με την Υπογραφή της Ένωσης Ξενοδοχων Λέσβου που έγραφε "Αποπροσφυγοποίηση Τώρα". Αντιγράφουμε από το προφίλ του φίλου και σ. Θράσου Αβρααμ από τη Λέσβο.

Πραγματοποιήθηκε χτες στη Μυτιλήνη συλλαλητήριο κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Κατάργηση η οποία προβλέπεται στο 3ο μνημόνιο.Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο ήταν μεγάλη καθώς είχαν κλείσει καταστήματα, γραφεία ακόμα και καφετέριες! Έκπληξη για πολλούς αποτέλεσε ένα κακογραμμένο πανό που είχε την υπογραφή της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου και έγραφε «Αποπροσφυγοποίηση Τώρα!!!»
Τι γύρευε τώρα ένα πανό που αφορούσε τους πρόσφυγες σε μια συγκέντρωση για την διατήρηση της υπάρχουσας φορολογίας μόνο τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωση Ξενοδόχων το γνωρίζουν.
Προφανώς οι κύριοι αυτοί έχουν μικρή μνήμη και έχουν ξεχάσει ότι εξαιτίας του προσφυγικού από τον Οκτώβρη του 2015 μέχρι και τον Μάρτη του 2016 οι πληρότητες στα περισσότερα ξενοδοχεία της Μυτιλήνης και όχι μόνο άγγιζαν το 100%. Προφανώς ξέχασαν ότι τα ξενοδοχεία τους γέμιζαν αυτή την περίοδο από εργαζόμενους στις κάθε είδους ΜΚΟ, δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία κ.α. Μάλλον έχουν κοντή μνήμη και ξέχασαν το καλοκαίρι του 2015 τους πρόσφυγες που έμειναν στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα της πόλης μέχρι να πάρουν το πολυπόθητο «χαρτί» για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Επίσης ξέχασαν ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ ήταν να γίνει την 1 Ιουνίου 2016 και δεν έγινε, παίρνοντας παράταση έως την 1 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας του προσφυγικού. Και πάλι αν θα δοθεί κάποια παράταση θα είναι εξαιτίας του προσφυγικού και μόνο.Έχει γραφτεί ότι ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων. Αυτοί όμως το έχουν τερματίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.