7.10.16

Θήβα: Εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σήμερα

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της νεοναζιστικής συμμορίαςτης Χρυσής Αυγής και το γιγάντωμα του αντιφασιστικού κινήματος, άρχισε να αποκαλύπτεται η εγκληματική φύση της Χ.Α. Η παραπομπή σε Δίκη των κορυφαίων στελεχών της θεωρήθηκε ως η αρχή του τέλους της εγκληματικής της δράσης.

Κι όμως . Τρία χρόνια μετά η Δίκη «σέρνεται» κυριολεκτικά , δίνοντας άλλοθι στην επανεμφάνιση της εγκληματικής δράσης της Χ.Α. Η κοινοβουλευτική της σταθεροποίηση από τη μια , 
η συνεχής φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας κάτω από το βάρος των εφαρμοζόμενων πολιτικών και η ένταση του προσφυγικού –μεταναστευτικού ζητήματος από την άλλη, αποτελούν το έδαφος πάνω στο οποίο επανεμφανίζονται οι πιο αποκρουστικές απόψεις και πρακτικές. Ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι εδώ. Η εγρήγορση της κοινωνίας , η ενημέρωσή της και η σταθερή προσήλωσή της στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης μπορούν να είναι οδηγός για ένα πιο φωτεινό μέλλον για όλους.
Καλούμε τους μαζικούς φορείς της πόλης , τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και οι βίαιες φασιστικές επιθέσεις»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 19.00μμ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΜΟΝΙΑ
Ομιλητής ο Συνηγόρος Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη Κώστας Παπαδάκης


Το event στο fb είναι https://www.facebook.com/events/1777334405873692/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.