30.10.16

Ο "Στρατηγός Άνεμος" στο ΕΣΡ

"Οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον"
Για την υπόθεση της απαγωγής Πακιστανών από την ΕΛΑΣ,το 2005.

"Είναι παράξενο και άξιο απορίας πώς κάθε φορά έπειτα από μία μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας έρχεται κάποια κλωτσιά από τη Θεσσαλονίκη να μειώσει την επιτυχία"

Για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου από αστυνομικούς, γνωστό και ως "Υπόθεση Ζαρντινιέρα".


"Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα"

Για συνεργασία ΝΔ με την ΧΑ

 "Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης"

Για την ΧΑ

"Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων"

Για τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τον Αύγουστο του 2007

Και εκτός από αυτά τα κατορθώματα του, ήταν ο πρώτος-μετά από χρόνια- Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, επί των ημερών του οποίου πνίγηκε η Αθήνα στα χημικά. Επί των ημερών του είδαμε δεκάδες φοιτητές που διαδήλωναν ενάντια στον Νόμο Γιαννάκου να δέρνονται ανηλεώς από τα ΜΑΤ χωρίς καμία αφορμή. Και επί των  ημερών του είδαμε, τα "αμαρτωλά" βίντεο με τους βασανισμούς μεταναστών στο Α.Τ. Ομονοίας.
Αυτός είναι ο Βύρων Πολύδωρας. Ο  εκλεκτός της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ. Ο άνθρωπος, με την κάλυψη του οποίου τα "ακούνητα στρατιωτάκια" και οι "πραίτορες" της ΕΛΑΣ, έδερναν, έκαναν απαγωγές και βασάνιζαν χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες, αφού είχαν στο πλευρό τους έναν φιλικό υπουργό. 

Και αυτός ο άνθρωπος καλείται να "βάλει σε τάξη" το ΕΣΡ, ένα όργανο που έχει γίνει γνωστό για την σπουδή του να επιβάλει πρόστιμα και να "κόψει" σκηνές, εκπομπές και ταινίες όπου προσβαλλόταν η "Τάξις και Ηθική" (βλέπε όπου γίνονταν πιο "ορατοί" συμπολίτες μας με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό), και ταυτόχρονα ποιούσε την νήσσα όταν προβαλλόταν ο ρατσιστικός λόγος, ή όταν οι καναλάρχες προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη προς πολιτικές επιλογές που τους συνέφεραν (λ.χ. την περίοδο πριν το δημοψήφισμα).


Η επιλογή αποτελεί ένα, ακόμα, δείγμα, του πόσο χαμηλά έχει πέσει η κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που συνεχίζει, στα λόγια, να κυβερνά στο όνομα της Αριστεράς.......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.