27.10.16

Η εκπομπή του Antinazi Zone της 27/10/2016




Συζητάμε για τις εξελίξεις στα ραδιοτηλεοπτικά, στο προσφυγικό και για την 28η Οκτωβρίου 1940 τον Μεταξά κτλ.
Δίνουμε το ημερολόγιο δράσης του αντιφασιστικού κινήματος.
Ακόμα:
Ο Δημήτρης Τσούχλης από την συλλογικότητα ΛΑΘΡΑ της Χίου μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο νησί σχετικά με το προσφυγικό.
Ο Νίκος Κοκκάλης μας μιλάει για τις χθεσινές μεγάλες κινητοποιήσεις για την παιδεία στην Ισπανία καθώς και για άλλα ιστορικά διεθνή θέματα.

2 σχόλια:

  1. Φίλοι και φίλες πως είναι δυνατόν να μην γράφετε ούτε μια κουβέντα
    για αυτά π γίνονται με τις τηλεοπτικές άδειες και για την κάθοδο
    του εμπόρου ηρωίνης Μαρινάκη όπως και για την κάθοδο του πτωχευμένου
    Αλαφούζου;
    Τόσο καιρό διάφοροι μιλούσανε για το γήπεδο της Αεκ δίχως βέβαια να μιλήσουνε για την ερασιτεχνική και το οικόπεδο π της παίρνει ο Μελ
    αλλά και για τα πολιτικοθρησκευτικά πρόσημα π θέλει να επιβάλλει στο γήπεδο.
    Τώρα που δεν μιλάμε για το..υψόμετρο του γηπέδου της Αεκ αλλά για την ίδια την τέταρτη εξουσία βλέπουμε τι πανάθλια παιχνίδια παίζονται με τις άδειες .
    Οπου οι υποτιθέμενοι αντικειμενικοί σχολιαστές του γηπέδου της Αεκ
    δεν λένε κουβέντα για αυτές τις μαύρες μέρες που ζούμε όπου παραλίγο ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο να αρχίσει να κινεί αυτό τα νήματα(!) , με μία μεταβλητή π προάγει όποιον έβαζε πιο πολλά λεφτά για να πάρει κανάλι!
    Εκεί ένας έμπορος ηρωίνης πήρε μια άδεια ένας άλλος φιλοακροδεξιός και μνημονιακός και πτωχευμένος κέρδισε και αυτός.
    Ο Αντ1 τα ίδια π ειναι δεξιός και μνημονιακός ενώ ο Καλογρίτσας βρέθηκε νομικά έκθετος.
    Την ίδια στιγμή τα δικαστήρια έχουνε απαγορεύσει στον Μαρινάκη να είναι
    πρόεδρος του οσφπ αλλά παραμένει ενώ στο γήπεδο του Ολυμπιακού ανέβηκε μεγάλο πανό π έγραφε ''κάτω τα χέρια απο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού''.
    Δεν κάνατε καμιά αναφορά για όλα αυτά.
    Οταν υπήρχε το θέμα του άλσους στο σάιτ σας ένας με άσπρο μαλλί και μακρύ νομίζω ότι έγραψε ότι ο Μελισσανίδης ήθελε να πάρει την περιοχή απο τα άνω πατήσσια της ριζούπολης μέχρι την Ν.Φιλαδέλφεια.
    Δηλαδή μιλάμε για καραμπινάτο ψέμα.
    Την προηγούμενη φορά θα θυμάστε ίσως τι πόστ αποτυχημένο φιλοξενήσατε με υποτιθέμενες επιθέσεις στα πατήσσια κάποιων π υποτίθεται ανήκαν σε μια ομάδα.

    Επίσης αν και είστε οργάνωση π ασχολείται με τα αφεντικά ούτε μια αναφορά δεν κάνετε σε διάφορα αφεντικά π τέμνονται με διάφορες ομάδες.
    Μάλιστα κάποιος πονηρός σε σάιτ ανέφερε κάτι για σύγκρουση μεταξύ καπιταλιστών βγάζοντας απο την ιδεολογική βιβλιοθήκη το αυτό ώστε ίσως να αποφύγει την αναφορά σε διεφθαρμένους π με κιβώτια πρέζας έχουνε σκοτώσει τόσους κ τόσους(εκτός απο τους 4ις τελευταίους).
    Εγώ στέλνω ιμέιλ σε εσάς και σας καλώ να αναφέρετε , να ψελλίσετε τίποτα για το θέμα των θείων προσήμων τ γηπέδου της Αεκ και εσείς δεν λέτε τίποτα.
    Απορώ αν τα 100 πόσα ιμέιλ π έχω στείλει τα έχετε αναφέρει στην οργάνωσή σας.
    Επίσης πως είναι δυνατόν να αναρτάται αρνητικές πράξεις ατόμων π είναι Αεκ(!) πχ η επίθεση η ομοφοβική στο τραίνο και όχι θετικές.
    Και απο την άλλη να μην αναρτάται τις αρνητικές των άλλων.
    Που απο θετικές με την έννοια του αντίφα πνεύματος και πιο πολύ τα τελαυταία χρόνια συναντάμε μόνο απο κάποιους δικούς τους(και μπράβο τους).
    Επίσης δεν αναφέρεστε στους προέδρους των άλλων αλλά στην Αεκ.
    Και εκεί όσο πρέπει για να χάσει αυτή και όταν την κλέβουνε και της παίρνουν την ιδεολογία τίποτα.
    Και όταν μέσα στα γήπεδα κλέβεται αυτή πάλι τα ίδια απο εσάς.
    Σε όλα τα αθλήματα η Αεκ δεν έχει κανένα γήπεδο επίσης.Το ξέρετε;
    Και αναζητά όλη την βδομάδα γήπεδο για να παίξει.
    Και 3-4 μέρες πριν ,πολλές φορές και 1 μέρα πρίν βρίσκει κάποιο!!!

    Εδώ το κλάμπ της Αεκ π εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει πολλά λάθη και εδώ δίκιο έχουνε οι κατήγοροι, το κλάμπ λοιπόν έχει αδελφοποιηθεί με την αριστερή Λιβόρνο.
    Τα κλάμπ Φλώρινας Κιλκίς Εδεσσας κ εκεί γύρω π είναι της δεξιάς μέρη
    βγάζουν αφίσες αντίφα.
    Πώς είναι δυνατόν με ένα τέτοιο μεγάλο αρχείο ενεργειών και απίθανο, αντισυμβατικό και τεράστιο να μην φιλοξενείται στις σελίδας σας
    και να αναφέρεστε σε κάτι αρνητικό π βλέπετε;
    Την ίδια στιγμή ο σύριζα πάει να προικίσει τους προέδρους Οσφπ και Παο
    με το να πάρουν την διαφημίσεις και μετά την απόφαση του στε την χτεσινή νευρίασαν κιόλας κ πάνε να κινήσουνε γη και ουρανό για να πάρουνε άδειες τηλεοπτικές οι γνωστοί.
    Και τόσο καιρό π στέλνονται ιμέιλ στο σύριζα για τα θεία πρόσημα του γηπέδου της Αεκ, κάνουνε δηλώσεις διάφοροι κατά της Εκκλησίας και αφήνουν την ημιγενοκτονία των μη πιστών ,άθεων άθρησκων να λάβει χώρα.
    Αποδεικνύονται πολλά με αυτές τις πρακτικές και απο ότι φαίνεται κάποιοι στο σάιτ σας δεν απέχουνε πολύ απο αυτήν την γελοιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωστόσο αυτοί του σύριζα παρακολουθούνε κιόλας όσους είναι μη πιστοί και δεν θέλουν γήπεδο με θεία πρόσημα θέλοντας τί, να σωπάσουνε και να περάσει η συντηρητικοποίηση;
    Και αν και εσείς έχετε ακούσει διάφορα φαντάζομαι κάνετε την πάπια.
    Εσείς έχετε σχέση και με την λα.ε και με τις αποτυχίες τ Στρατούλη στο ζήτημα άρα, όπως και με την δεα κ αντίστοιχα θέματα του δημάρχου Ν.φ
    ενώ η Ζωή π κολλάει κάπως με την λα.ε έχει μπαμπά αυτόν π υποστήριξε τον Μαρινάκη βάφοντας τα χέρια του με αίμα.
    Οπότε κάποιοι θα σκεφτούνε ότι δεν τους συμφέρει πολιτικά και καλά να πούνε για διάφορα θέματα κάτι μήπως κ χάσουν πόντους. Αφού δεν ξέρουνε (νομίζουνε) τόσοι διάφορα ζητήματα και τι έχει γίνει, το αφήνουνε έτσι.
    Επίσης στη περιφέρεια Αττικής που δεν έχουνε παραιτηθεί οι της λα.ε ίσως υπάρχουνε και κάποιοι του ξεκινήματος-αντιναζίζονε και αν όχι τότε επειδή έχετε σχέση με την λα.ε τότε ψηφίσατε και εσείς να μπεί τα τείχη του μονάρχη αυτοκράτορα Θεοδοσίου(του γηπέδου της Αεκ) τους θείους συμβολισμούς σε περίβλημα, όνομα ,μουσείο όπως και τους αμφιλεγόμενους συμβολισμούς περί πάρσης της Πόλης.
    Οπότε θα αισθάνεστε άβολα με τόσες ατυχείς στιγμές.
    Θα μπορούσατε να είχατε κάνει τίποτα και να μην σας ένοιαζε αν θα μείνει κάποιος στην ιστορία πχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.