12.10.16

Σήμερα στο Portokali Radio στις 2-3μμ


Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2-3μμ στην εκπομπή Antinazi zone Τάκης Γιαννόπουλος και Μάριος Κωνσταντινίδης σχολιάζουν την επικαιρότητα και το ιδιότυπο μπρα ντε φερ που βρίσκεται σε εξέλιξη πανελλαδικά με αφορμή το προσφυγικό.

Ο Θράσος Αβραάμ πρόεδρος των εργαζομένων στα ΜΜΕ της Λέσβου μας μιλάει για τις εξελίξεις στο νησί και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που ετοιμάζεται στην Μυτιλήνη στις 18 Οκτώβρη.
Η Ντίνα Ρέππα γραμματέας του συλλόγου εκπαιδευτικών " Αριστοτέλης" και μέλος του Συντονισμού για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και συλλογικοτήτων, μας ενημερώνει για την κατάληψη στο 2ο Λύκειο Περιστερίου από μαθητές υπέρ της υποδοχής προσφύγων στα σχολεία.
Ο Αντώνης Ρέλλας από την Κίνηση Χειραφέτησης ατόμων με αναπηρία-μηδενική ανοχή και παραγωγός στο Πορτοκαλί ράδιο σχολιάζει τις φωτογραφίες των παραολυμπιονικών με χρυσαυγίτες βουλευτές.
Τέλος ο Νίκος Κοκκάλης - που έχει και την μουσική επιμέλεια της εκπομπής - μας λέει για την νικηφόρα ιστορική γενική απεργία των γυναικών στην Πολωνία για το θέμα των αμβλώσεων και των δικαιωμάτων τους.
Πάντα με την Φωτεινή Ανδρώνη στον ήχο.
Συντονιστείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.