17.9.16

Κόμμα Μπαλτάκου: Ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής

«Υπάρχει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι σε εμάς, εφόσον δεν υιοθετούν ακραίες πρακτικές». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκος Σαλαβράκος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του κόμματος Εθνική Ενότητα, σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Τάκης Μπαλτάκος δεν παρέστη στην συνέντευξη Τύπου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έπρεπε να εκπροσωπήσει πελάτη του σε μία σημαντική δίκη.

«Δεν αποκλείουμε καμία συνεργασία στον πατριωτικό χώρο, θέλουμε έλλογες συνεργασίες, χωρίς ακρότητες, οι οποίες είναι απορριπτέες», είπε ο κ. Σαλαβράκος για το πώς βλέπει η «Εθνική Ενότητα», που κινείται στον χώρο της πατριωτικής δεξιάς και του ευρωσκεπτικισμού, τις συνεργασίες με άλλους σχηματισμούς στον ίδιο χώρο.

«Πρόθεση του κόμματός μας είναι να κατέβει στις εκλογές», επισήμανε ο κ. Σαλαβράκος και πρόσθεσε: «Η Εθνική Ενότητα απευθύνεται στο κομμάτι των Ελλήνων, που δεν είναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, αλλά νοικοκυραίοι που βάλλονται από την κυβερνητική πολιτική τα τελευταία έξι χρόνια. Απευθύνεται ακόμη σε όσους στις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν τον καναπέ από την κάλπη».

Ο κ. Σαλαβράκος ανέφερε ότι σήμερα το πρώτο κομμάτι από το τρίπτυχο «πατρίδα- θρησκεία- οικογένεια» έχει σπάσει, καθώς «έχουμε μία άστοργη πατρίδα και η Ελλάδα σήμερα κρατιέται από τη θρησκεία, την Εκκλησία που κάνει τα συσσίτια κ.λπ. και την οικογένεια, τους παππούδες που συντηρούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους».



Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.