13.7.16

Mπορεί ένας τοίχος να ενώσει ανθρώπους;

Αυτή η ερώτηση βρήκε απάντηση στο One Luv Wall Project.Μια ιδέα 3 χρόνων απέκτησε σάρκα όταν η ομάδα της Luv n Roll σκέφτηκε να κάνει “πόλεμο” με χρώμα εναντίον ενός άσπρου άχαρου τοίχου 14 μ.
Ο τοίχος ανήκει στο νηπιαγωγείο της Κ.Παππά η οποία με χαρά δέχτηκε να βοηθήσει! Έτσι λοιπόν , στις 8 του Μάη ,μεσημερι Κυριακης , καταφέραμε να μαζέψουμε στα Μελίσσια πάνω από 1000 άτομα,ηλικίας 3-87, και να παίξουμε όλοι μαζί!
Ο τοίχος όμως ήταν μόνο η αφορμή! Από αυτό το γεγονός δημιουργήσαμε ένα αντιπολεμικό βίντεο με πλάνα από την Πεντέλη , τα Μελίσσια και κάποιες σκηνές από πλάνα αρχείου.Μελοποιήσαμε τον υπέροχο λόγο του Τσάρλι Τσάπλιν και αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Ελπίζουμε να επηρεάσουμε θετικά, να δώσουμε ελπίδα και κίνητρο σε όλους να παλεύουν για ένα καλύτερο και γεμάτο αγάπη αύριο!
Το story είναι γραμμένο από τον Γ.Καραμπουρνιώτη ,η μουσική απο τον Λάμπρο Καρακώστα, το μοντάζ και η σκηνοθεσία από τον Ηλία Στάθη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Κοντοθάνο απο Πεντέλη Σοσιαλ Πολις 2.0 και στην Skin2skin για την βοήθεια στην παραγωγή του βίντεο.
Share the Luv!
Youtube:Luvnroll
Fb:luvnroll
Instagram:luvnroll
Aπό το www.nostimonimar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.