18.3.16

Η Μάγδα Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά



Αποφυλακίστηκε νωρίτερα το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.
Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του στις 19 Φεβρουαρίου, τον κατ’ οίκον περιορισμό του υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, ενώ θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τις ημέρες που διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πάντα με αστυνομική συνοδεία. Επίσης, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, καθώς του επιβάλλεται απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Η αποφυλάκιση αποφασίσθηκε, καθώς συμπληρώθηκε το ανώτατο όριο κράτησης:
18 μήνες για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και το 12μηνο για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, συνελήφθη αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα,  μετά την υπόδειξη του ίδιου του 34χρονου μουσικού.
Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση ο 34χρονος δέχθηκε τρία χτυπήματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις ο Γιώργος Ρουπακιάς, έφτασε στον τόπο της δολοφονίας οδηγώντας το αυτοκίνητό του και μάλιστα ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας της Παναγή Τσαλδάρη,   κατέβηκε ψύχραιμος και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.
Η αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά γίνεται πριν καν ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των μαρτύρων τουλάχιστον της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς η δίκη της Χρυσής Αυγής, έχει διακοπεί λόγω της αποχής των δικηγόρων, από τις 12 Ιανουαρίου.
Επικοινωνήσαμε με την μητέρα  του Παύλου Φύσσα προκειμένου να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.
Αντί δήλωσης, απαντά μέσω του Αθήνα 9.84 με το συγκεκριμένο βίντεο:



Ελευθερία Κουμάντου


Πηγή: athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.