10.11.15

Επείγουσα έκκληση για ρούχα και παπούτσια για διανομή στους πρόσφυγες, στο λιμάνι του Πειραιά


Φίλοι και φίλες,

Από τον Σταθμό Υποδοχής Προσφύγων της Πρωτοβουλίας στην Πύλη Ε1 του λιμανιού διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πρόσφυγες, στους οποίους προσφέρουμε πληροφορίες για τη συνέχιση του ταξιδιού τους, Α' βοήθειες και φάρμακα, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα, παπούτσια κλπ., καθώς και τη δυνατότητα να κάνουν ντους, να πλύνουν και να περιποιηθούν τα βρέφη,να φορτίσουν τα κινητά τους, κλπ.

Έχουμε επείγουσα ανάγκη για τα εξής είδη:
1.Μπουφάν παιδικά-γυναικεία-ανδρικά
2.Αδιάβροχα/πόντσο πλαστικά
3.Παπούτσια αδιάβροχα, παιδικά-γυναικεία-ανδρικά
4.Κασκόλ
5.Σκουφάκια
6.Φούτερ /φόρμες ανδρικές-γυναικείες
7.Εσώρουχα ανδρικά (σλιπάκια/μποξεράκια & αθλητικά φανελάκια)
Μπορείτε να μας  στέλνετε  τις προσφορές σας, δωρεάν με τη Γενική Ταχυδρομική, στη διεύθυνση Αλληλεγγύη Πειραιά - Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία, Ευριπίδου 49,Πειραιάς, ΤΚ 18532 ή να μας τις φέρνετε στην ίδια διεύθυνση Δευ-Σαββ. 10:00-21:00 ή κατευθείαν στον Σταθμό Υποδοχής Προσφύγων της Πρωτοβουλίας, μέσα στο λιμάνι στην Πύλη Ε1, Δευ-Παρ. 10:00-20:00.Καλέστε το 6906408586 για οδηγίες καλύτερης πρόσβασης.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια για έμπρακτη αλληλεγγύη στους χιλιάδες πρόσφυγες - άνδρες, γυναίκες και πολλά παιδιά - που έρχονται καθημερινά από τα παραμεθόρια νησιά από τον Πειραιά, καθ' οδόν προς τα κρύα, τις βροχές και τους φράκτες της κεντρικής Ευρώπης.

Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών.
E-mail : [email protected]   
Φόρμα δήλωσης εθελοντών :  http://goo.gl/forms/bFFwbsri7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.