8.10.15

Ξεκίνημα Βόλου: Ο Μπέος συνεχίζει τη λασπολογία και τις συκοφαντίες

Η τοπική οργάνωση μελών του  «Ξ» στο Βόλο έκδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με αφορμή νέες επιθέσεις λάσπης του δημάρχου της πόλης Α. Μπέου


Μια αναγκαία απάντηση στον κ. ΜπέοΤο τελευταίο διάστημα, σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, ο κ. Μπέος εκτοξεύει μια γελοία και ανυπόστατη συκοφαντία.

Λέει δημόσια ότι δήθεν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Ξεκινήματος, Νίκος Κανελλής, (μαζί με άλλα στελέχη της δημοτικής παράταξης των «Δρόμων Συνεργασίας») βάζουν κουκούλες και καθοδηγούν σπασίματα (τραπεζών, κτιρίων κλπ) από άλλους κουκουλοφόρους.

Την ίδια λάσπη πέταξε και ο κ. Μουλάς, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, σε πρόσφατη άκρως εκφυλιστική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Παρά την προφανή γελοιότητα του ισχυρισμού είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στην γκεμπελική τακτική λάσπης του κ. Μπέου.

Η λάσπη αυτή δεν είναι τυχαία ούτε πετιέται κατά λάθος! Είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της αβάντας που κάνει ο κ. Μπέος στους φασίστες – δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε τις καλές κουβέντες του κ. Μπέου και αντιδημάρχων του για τη ΧΑ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Θυμίζουμε την άρνηση του κ. Μπέου και των δημοτικών του συμβούλων να περάσουν ψήφισμα για τον Παύλο Φύσσα. Θυμίζουμε την άδεια που έδωσαν προεκλογικά στους φασίστες για χρήση δημοτικών χώρων και φυσικά θυμίζουμε το δημόσιο ξέπλυμα της ΧΑ από τον κ. Μπέο όταν την παρουσίασε σαν «μια ακόμη πολιτική άποψη» κατηγορώντας ταυτόχρονα σαν «φασίστες» όσους αντιπαλεύουν τη δολοφονική συμμορία των δηλωμένων Ναζί.

Στις εξωφρενικές, σκανδαλώδεις και βρώμικες κατηγορίες απαντάμε ότι εμείς ποτέ δεν βάλαμε κουκούλα, ποτέ δεν εκτονωθήκαμε πάνω σε τζαμαρίες και δεν έχουμε καμία σχέση με  τέτοιες πρακτικές. Η κοινωνία του Βόλου το γνωρίζει αυτό καλά. Για εμάς στόχος δεν είναι η εκτόνωση αλλά η οργάνωση του μαζικού κινήματος που θα απειλήσει πραγματικά το σύστημα που και ο κ. Μπέος και η παρέα του υπηρετούν.

Δεν φοβόμαστε ούτε τον κ. Μπέο ούτε και κανέναν άλλο. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ενεργά μέρος στον αντιφασιστικό αγώνα μέσα από τις γραμμές της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας όπως θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ενεργά μέρος και σε όλους τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες των εργαζομένων, της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.