16.9.15

Βόλος: Νέα στήριξη Μπέου προς τη Χρυσή Αυγή

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αβάντα και το ξέπλυμα των ναζιστών της Χρυσής Αυγής μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ο Αχ. Μπέος προχώρησε σε νέα κίνηση υποστήριξης των φασιστών. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΧΑ Μαγνησίας κλιμάκιο της ναζιστικής συμμορίας είχε επίσημη συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για να συζητήσουν δήθεν τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης! 

Και όλα αυτά τη στιγμή που:

  • Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δυο χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετά από κινητοποίηση οργανωμένου τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι
  • Εδώ και μήνες διεξάγεται η δίκη ολόκληρης της ηγεσίας της ΧΑ, συμπεριλαμβανομένου του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπολου, με βαρύτατες κατηγορίες για δολοφονίες, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς, επιθέσεις κα.
  • Οι φασίστες συνεχίζουν να σκορπάνε το ρατσιστικό τους μίσος ενάντια στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που θαλασσοπνίγονται καθημερινά κυνηγημένοι από τον πόλεμο και την πείνα.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μπέος και η δημοτική του αρχή έχουν αποφασίσει να βοηθήσουν αποφασιστικά τη ναζιστική – εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ξεπληρώνοντας «γραμμάτια» για την υπόγεια υποστήριξη των φασιστών προς τον κ. Μπέο στις δημοτικές εκλογές. 

Δεν πέφτουμε βέβαια από τα σύννεφα. Ο αυταρχισμός και οι φασιστές πρακτικές έχουν καθιερωθεί εδώ και καιρό από την δημοτική αρχή Μπέου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εδώ και καιρό. Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο κ. Μπέος ήταν ο δεύτερος δήμαρχος στη Μαγνησία που πρόσφερε νομιμοποίηση μέσω επίσης συνάντησης στους δολοφόνους ναζιστές. Τον είχε προλάβει πριν λίγες μέρες ο κ. Κουτσάφτης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου. 

Την απάντηση στο φασισμό και σε όλα τα δεκανίκια του πρέπει να τη δώσει μαζικά και αποφασιστικά το αντιφασιστικό κίνημα. 

Όλοι και όλες την Παρασκευή 18/9 στις 7:00μμ στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας. 


Ξεκίνημα Βόλου

1 σχόλιο:

  1. Μεταφορά της συγκέντρωσης στην πλατεία πανεπιστημίου τελικά αποφασίστηκε ίδια ώρα 19:00 ραντεβού στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.